avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cumparare apartament vandut de banca de catre ginerele ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cumparare apartament vandut de banca de catre ginerele cetatean strain

Buna ziua,
Situatia este urmatoarea: familie romana, apartament ipotecat scos la licitatie de societate de recuperari din partea bancii, fata casatorita cu cetatean strain domiciliat in strainatate, casatoria lor inregistrata in romania; poate ginerele cetatean strain sa se prezinte la licitatie si sa cumpere apartamentul? Fiind totusi ruda ?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:07, 17 Noiembrie 2016
Este clar , nu aveți pic de experiență practică în executări silite și doar vă exprimați opinia la rece, interpretând într-o manieră personala textele de lege.
Practica dumneavoastră penală nu are legătură cu speța, este off topic.
Dacă unii oameni sunt blonzi, nu înseamnă nicidecum că toți sunt blonzi.
Iar relația de rudenie/afinitate este o prezumție relativă privind calitatea de persoană interpusă ce ar trebui răsturnată de adjudecatar și nu invers cum cereți dumneavoastră.

Oamenii au nevoie de ajutor aici, nu de păreri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca in scopul recuperarii unei datorii catre o banca executorul sa scoata la licitatie un imobil ipotecat in favoarea altei banci fara sa se ceara acordul acesteia? husseincudop husseincudop In 2008 am cumparat un apartament cu 4 camere cu credit ipotecar .Pentru a avea cei 25%pentru avans si de asemenea banii necesari ptr cheltuieli notariale si ... (vezi toată discuția)
Notiunea de "afin" OvidiuRosca OvidiuRosca Va rog sa-mi spuneti care este sensul juridic al termenului \"afin\". Ma intereseaza in primul rand sa stiu daca nasul de casatorie este afin cu finul sau, in ... (vezi toată discuția)
Grad de rudenie danaenache danaenache daca sunt afin de gradul III cu o persoana , ma pot casatori cu ea? multumesc. (vezi toată discuția)