avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proprietar necooperant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proprietar necooperant

Buna dimineata!
va rog,indrumati-ma unde ar trebui sa ma adresez ref la urmatoarea situatie:
locuim intr-un imobil cu 4 etaje,la etajul ultim avem un proprietar care are probleme cu instalatia sanitara-apa,datorita unei defectiuni la instalatia de apa,aceasta curge in mai multe ap pana la et 1;
nu gasim intelegere ,nu ne deschide usa,nu coopereaza;
nu exista asociatie de proprietari,presedinte,nici comitet,
Unde ne putem adresa,va rog?
Cel mai recent răspuns: ionutionutc , utilizator 01:21, 27 Noiembrie 2016
elga50 a scris:

Este simplu:
- vorbiti cu presedintele si administratorul sa aduca un instalator si sa-i taie apa prin blindarea tevii care duce spre el de la etajul inferior.


Din pacate, nu au de nici unele, deci e incurcata rau treaba....
cea mai bna solutie este inchiderea apei;daca nici asa nu misca vom face o petitie vecinii catre sectia de politie arondata;
multumim!
anemona34 a scris:
la etajul ultim avem un proprietar care are probleme cu instalatia sanitara-apa,datorita unei defectiuni la instalatia de apa,aceasta curge in mai multe ap pana la et 1;

Sunteti norocosi. Fiind la ultimul etaj puteti sa opriti apa de la penultimul etaj. In acest fel vecinul dumneavoastra o sa devina cooperant, o sa va roage sa-i dati o cana cu apa.



cum a specificat si @daniel4x4 este incurcata treaba , ptr ca daca ii opriti apa riscati sa va treziti chemati intr-un proces pe care cred ca nu il doriti , solutia este cum v-a sugerat @Adam Grecu sa va adresati politiei locale
Vorbiti cu vecinul de la etajul 3 si debransati apele cu mufe mixte si dopuri si gata cand repara le bransati la loc decat cu miros si egrasie mai bine adunati 1-200lei si procedati asa altfel ajungeti in instanta si veti fi suparati asa se supara dumnealui.

Alte discuții în legătură

Terasa blocului etajul 4 ploua clau01 clau01 pot beneficia de asigurarea obligatorie de 20 e daca stau la etajul 4 , nu am acoperis sarpanta si a inceput sa imi ploua in casa .Am gasit asta Asigurarea ... (vezi toată discuția)
Apartament inundat annabela annabela Locuiesc la etajul 3 intr-un bloc cu 4 nivele. La etajul 4 locuieste o familie cu grave probleme psihice care de 2 zile m-a inundat in baie. Situatia se ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartamentul de deasupra misu183 misu183 Buna ziua! In cazul cind te inunda de deasupra si nu e nimeni acasa cum pot opri apa de la vecin fara sa am probleme cu legea? E posibil asa ceva? Solutia ... (vezi toată discuția)