avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Utilizatori din toate colturile lumii
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Utilizatori din toate colturile lumii

Stiati ca Avocatnet.ro este vizitat de romani aflati pe mai toate meridianele lumii? Din punctul meu de vedere, unul dintre avantajele oferite de internet este deschiderea cu care vorbesc intre ei oameni care in viata reala n-au cum sa se intalneasca vreodata.

Si apoi, cine stie?, peste cativa ani poate o as aveti nevoie de sfaturi juridice de la un avocat din SUA, Franta, Germania si asa mai departe. Forumul Avocatnet.ro va poate ajuta. Pentru ca Forumul inseamna comunitatea Avocatnet.ro
Cel mai recent răspuns: Usplany62 , utilizator 23:06, 12 Octombrie 2023
Buna seara tuturor. Sunt economista cu ceva ( mai multa ) experienta la activ . Combinatia dintre domeniul juridic si cel economic e fantastica. Felicitari pentru site.
By the way, my name is Tatiana. Nice to meet you all!!!!
salutare tuturor

eu lucrez in resurse umane si chiar mi-as dori sa ma imprietenesc cu cei care lucreaza in resurse umane si pe partea de dreptul muncii si nu numai pentru a discuta orice subiect mai ales in timpul programului de serviciu si cand ne lovim de probleme serioase.
puteti sa-mi scrieti la adresa ifrimcristina@yahoo.com

multumesc
multumesc mult Liliana pentru rasouns, o sa-ti scriu pe adresa personala si sper sa avem discutii interesante
o zi buna
Salut !
ma bucur foarte mult ca am gasit acest site, pentru ca sunt opertator calculator la un birou notarial, de 2 luni si avand in vedere ca am terminat stiinte economice nu am avut niciun fel de cunostinte de drept si aici voi reusi sa adun multe informatii pentru a-mi fi de folos la locul de munca.
Va multumesc
B-) Pai sa va spun si eu ceva.Eu sunt economist dar am multa experienta zic eu in domeniul juridic pe care am capatat-o, o parte cu voia mea iar alta fara voia mea.Am terminat si un liceu de drept administrativ iar ulterior, ar fi trebuit sa dau la drept ptr ca am fost singura din clasa care aveam nota 10 la drept.Dar..........nu a fost sa fie asa.Cineva m-a indrumat sa dau la A.S.E. Am dat si..... am luat.:P Dar nici prin cap nu mi-a trecut vreodata ca va trebui sa ma lovesc toata viata de partea juridica intr-un fel sau altul. E o vorba. Din necazuri invata omul. As dori ca pe aceasta cale sa pot sa mai fiu si eu de folos cu ceva .......cuiva........cu cele invatate de mine din necazurile de care m-am lovit.Dar as ruga totusi persoanele specializate in domeniul juridic sa ma corecteze daca vor considera ca voi gresi undeva. Multumesc.Si ma bucur foarte mult ptr ca pot utiliza acest site care ma ajuta foarte mult atat in meseria mea cat si in viata privata, iar forumul sa ma ajute sa nu ma mai simt singura :(( ci printre prieteni....... :)

Alte discuții în legătură

Cum pot sa avansez in contab anonim anonim Daca diploma de absolvire a cursului este de la CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE pot ca persoana fizica sa prestez servicii de contabilitate ? (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)