Buna seara.La incepul lunii lui septembrie copilul meu aflanduse in fata imobilului la joaca pe strada pe care locuiesc a fost atacat pe trotuar de cainele vecinilor un ciobanesc german.,suferind multiple plagi faciale si zgarieturi pe corp.A fost nevoie de ingrijiri medicale timp de 10 zile pana cand rana de pe pleoape s-a inchis complet.Am urmat cu plangere la politie urmand apoi la procuratura,cu declaratii a 2 persoane care sunt prieteni de familie a stapanilor acestui caine.Problema este ca acest caz a fost clasat ca fapta nu exista intrucat stapana cainelui a declarat ca animalul se afla in fata portii desi era iesit din curte pe trotuar iar stapanul a declarat ca el nu era acasa in acel moment si de fapt el a fost cel ce a luat cainele de pe copil.S-a intamplat in fractiune de secunda eu nu eram de fata intrasem pana in curte iar copilul meu se juca cu alt baietel acestia fiind supravegheati de mama si bunica acestuia.Persoanele respective au declarat ca erau cu spatele si ca nu au vazut nimic doar copilul meu plin de sange.Au urmat apoi zile de alergare intre politie ,spital,procuratura.Problema este ca in dimineata urmatoare ,sambata fiind ,m-am deplasat la sectia de politie din zona pentru a depune plangere (organele de politie s-au autosemnalat din momentul in care am chemat ambulanta si s-au prezentat fie la spital fie la fata locului luand declaratii la persoanele de fata) insa acestia nu au acceptat spunand ca e sambata si ca nu imi pot lua plangerea si sa revin luni.M-am prezentat luni dimineata ,din nou refuzand plangerea invocand un alt motiv gen ca cine se ocupa de caz nu este de servici.Am plecat si am revenit din nou dupa masa in jurul orei 15 fiind insotita si de copil si de mama mea si cu avocatul prin telefon si abia atunci cu multa vorba si cu insistari am reusit sa depun plangerea.In concluzie eunpot merge mai departe prin judecatorie pt a face dreptate mie si copilului meu?Intrucat mie legea (scuzati cu tot respectul) nu imi poate spune ca "fapta nu exista" intrucat copilul meu si in ziua de azi mai are ochiul vanat de la muscatura si cicatrici pe fata si pe corp si din ceea ce este prezent in raport doar 80% este adevarat.
@OutStanding
Dacă aţi fi citit mai atent fabula, v-aţi fi regăsit în personajul lupului moralist. Nu am întâlnit în scrierea din limba română aceste prescurtări. Hai să respectăm acest site, munca voluntară a acestor moderatori, limba rămână şi să nu ne exprimăm în scriere de tip chat, dintr-un site de socializare, matrimoniale...:beer:
@Zoya
Pentru că nu avem aceleaşi opinii, suntem ipocriţi ? Aveţi argumente şi pregătirea profesională suficiente pentru a ne cataloga ca ipocriţi? Confundaţi cruda cu nesărata, daţi exemple în cadrul aceleiaşi specii. Societăţii îi aparţine specia umană, nu cea animală. Şi apoi,... mai atentă la conjuncţia conclusivă, locul ei în frază. Asta " dpdv " gramatical, este " lmc"- la mintea cocoşului .
Zoya, dacă în mintea ta un cățel sau orice alt animal are prioritate înaintea unui copil, ce aș putea adăuga ? Sunt perfect de acord, sentimentul matern este la fel de puternic la om ca și la animale....