avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare de divort

Buna ziua, tocmai am primit hotararea de divort de la tribunal. Din ce am inteles din auzite, ar trebuii legalizata? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:40, 4 Decembrie 2016
Buna ziua,
Dupa ramanerea definitiva a sentintei de divort, daca v-ati schimbat numele, va trebui, in termen de 15 de zile, sa solicitati o alta carte de identitate pe noul nume conform art. 19 alin. 1 lit. b coroborat cu alin. 2 din OUG 97/2005.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)
Hotărâre divorț Sburlan Ion Sburlan Ion De unde pot lua o hotărâre de divorț dacă pe cealaltă am pierdut o?Mulțumesc (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva yvon yvon Buna ziua, in data de 08.06.2011 ar fi 30 de zile de la primirea sentintei de divort (a fost apel). Daca nu se face recurs la ea, in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)