avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PV receptie apartament
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PV receptie apartament

Zilele acestea vreau sa cumpar un apartament de la o persoana, care l-a cumparat in anul 2002 de la primul proprietar (1977). Am inteles ca PV receptie este doar pentru primul proprietar valabil , urmand ca apoi sa se "preia" automat prin vanzare -cumparare. Este adevarat ca eu pot incheia actul fara pv receptie?

Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 18:12, 7 Septembrie 2009
am incheiat tranzactie.
in afara de contractul de v/c+pv receptie+documente cec, ce anume trebuie sa mai imi livreze fostul proprietar? Cadastru? Intabulare?
dever a scris:

am incheiat tranzactie.
in afara de contractul de v/c+pv receptie+documente cec, ce anume trebuie sa mai imi livreze fostul proprietar? Cadastru? Intabulare?



Buna ziua,

In copie si/sau in original, toate documentele relevante, legate de dreptul de proprietate asupra bunului imobil translatat (originea dreptului, istoricul proprietatii si a proprietarilor, desene, hart, schite, etc.).
Documentatia cadastrala si incheierea de intabulare fac parte dintre documentele ce caracterizeaza bunul imobil si deci trebuie IN MOD OBLIGATORIU sa va fie transmise in original.

Cu stima,
Expert judiciar Eugen MARCOV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

”notare” vs intabulare laurentiubogdan laurentiubogdan Proprietarul unei case de vanzare mi-a explicat ca imobilul are ”intabulare pe teren si [i]notare[/i] pe casa”. Motivul ar fi ca, in autorizatie, ... (vezi toată discuția)
Intabulare cladire Oana  Tudor Oana Tudor Am o problema si nu reusesc sa ii gasesc soluţia. Societatea a cumparat de la alta societate o magazie (nu si terenul aferent). Această tranzacţie ca sa ii ... (vezi toată discuția)
Documente cadastrale necesare la vanzarea-cumpararea unei proprietati AureliaP AureliaP La incheierea actelor de vanzare-cumparare a unei case cu terenul aferent, intr-o comuna, vanzatorul este obligat sa prezinte documentele cadastrale? Care sunt ... (vezi toată discuția)