avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua,sunt casatorita de 4 ani si am o fetita de 1 an si 2 luni... intrebarea mea este,in caz de divort,fata ramane cu mine,sau mi-o poate lua tatal ei? Avem si un apartament luat in timpul casatoriei,bun comun. Ma poate da afara din casa si sa ramana el cu fata?Va multumesc!
atat timp cat aveti o cota parte din dreptul de proprietate asupra apartamentului puteti locui in apartament fara a avea nevoie de acordul lui. Fiind vorba de un divort probabil o sa solicitati ulterior si partajul apartamentului.
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in istanta Euelena Euelena Buna ziua! Dupa 20 de ani de casnicie parintii mei nu se mai inteleg[75% vina tatalui,]si cred ca in curand vor divorta.Problema este urmatoarea: 1.1 copil ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o lamurire. sunt in ... utilizator.7 utilizator.7 Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o lamurire. Sunt in discutii aprinse cu sotul privind divortul. El insista sa plec eu din apartamentul, proprietate ... (vezi toată discuția)
Divort lunaluna lunaluna Sotul meu a hotarat sa divorteze de mine si pana la urma am fost si eu de acord. Am fost castoriti 10 ani si avem 2 copii minori.In urma intelegerii am ... (vezi toată discuția)