avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restructurare post invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restructurare post invatamant

Buna seara,
sunt (inca) angajata in invatamant ca si cadru didactic auxiliar cu o jumatate de norma. Ca urmare a tendintei de restructurare din sistem, Inspectoratul Scolar nu a mai aprobat pentru scoala noastra decat 8 norme didactic auxiliar, pana acum existand 8,5 norme. Directorul scolii a decis sa reduca jumatatea de norma pe care functionez eu, in adresa de la inspectorat neexistand specificat postul ce trebuie restructurat. Mentionez ca normativele in vigoare permit existenta acelei jumatati de norma. Ce pot sa fac? Pot sa contest decizia directorului? Pot sa actionez in instanta? Exista ceva etape premergatoare?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 15:27, 9 Septembrie 2009
Decizia poate fi eliberata retroactiv doar daca au pastrat o pozitie sau un numar din registrul de decizii, intr-una din datele din trecut.

Daca intrebarea dvs se refera la efectul retroactiv al unei decizii adoptate de acum inainte, raspunsul este nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)
Concediere gravida mirela_cop mirela_cop Buna ziua. Sunt insarcinata, lucrez in invatamant, sunt titulara, iar anul acesta intru in reducere. Conform Codului Muncii, art. 60 un angajator nu poate ... (vezi toată discuția)
Cadru didactic ony172005 ony172005 Am nevoie si eu un pic de ajutor, cum as putea sa dau si eu in judecata un director de scoala pentru nerespectarea metodologiei invatamantului? Tin sa mai ... (vezi toată discuția)