avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

buna. sunt angajata de pe 15 feb 2016. in sept patronul mi-a dat concediu de odihna 4 zile. acum spune ca de fapt eu nu am dreptul la CO pt ca nu am un an de munca. cum vine cu CO? imi puteti explica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:12, 10 Decembrie 2016
multumesc
Am uitat sa spun ca sefi au trecut de la pfa la srl. Pe data de 29.11.2016 am semnat cim la srl iar pe data de 01.12.2016 am semnat cerea de lichidare la pfa. Cum ma afecteaza pe mine ca angajat la drepturi (ex. concediul de odihna).
Zilele de CO neefectuate pentru perioada cat ati avut incheiat c.i.m. cu PFA trebuie sa vi se compenseze in bani, potrivit art.146 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, Va rog, daca intru in concediu prenatal peste 5 zile,ce se intampla cu concediu de odihna neefectuat (15 zile) din anul 2016. Multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu de odihna aferent concediului pre și postnatal Valentina Radu Valentina Radu Bună ziua, Pentru perioada 01.09.2016-30.11.2016 în care am fost în concediu postnatal nu am beneficiat de concediu de odihna. Din 01.12.2016 pana la ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu! Corina271 Corina271 Buna ziua! Sotul meu are 6 luni lucrate la locul de munca actual din care cei de acolo iau calculat ca are 12 zile de concediu. Cei de la munca nu vor sa i ... (vezi toată discuția)