Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom aduna la un loc, sau le vom trimite asa cum le-am conceput fiecare aici. -daca ne este permis. Politicos, decent si fara patima, va afla ceea ce nu a stiut si cine stie...poate va reveni cu alte sentimente.
Memento: subiectul este: tiganii nu sunt discriminati in Romania.
Am acceptat sa ii denumim asa cum vor ei, romi(au spus ca aceasta este denumirea "in limba lor"). Acesta este un semn de respect, sau o concesie, nu discriminare.
Dar, pe cine mai apelam noi cu denumirea din limba lor? Spunem oare francais(cu sedila) sau espanol (cu ~) sau ruski (cu slavone) italiano, etc.?
@filipstelian ,nu am zis ,ca tiganii ar fi un popor,dar am sustinut ca discrimineaza ei toate popoarele intre care traiesc ,pentru ca nu contribuie cu nimic la sustinerea statului respectiv ,care ii intretine generos , fara sa lucreze .
Reactii vehemente
handsu
Ce parere aveti despre politica est-europeana (\"expusa\" de Madonna si urmata de reactii vehemente din partea publicului) privind minoritatea roma ? Trebuie ... (vezi toată discuția)