Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom aduna la un loc, sau le vom trimite asa cum le-am conceput fiecare aici. -daca ne este permis. Politicos, decent si fara patima, va afla ceea ce nu a stiut si cine stie...poate va reveni cu alte sentimente.
"Si reactia impotriva ei spune acelasi lucru. Nu-mi place Maria Ciccone a.k.a. Madonna dar daca nu eram cu musca pe caciula nu dadeam cu palma sa o alungam".
...So, cum am fi facut daca eram de acord cu afirmatiile ei- ce reactii ar fi trebuit sa avem (noi, cei care traim in Romania)?!
Nici una. Tacere si dupa concert la treaba. Ca sunt multe de facut in domeniul asta.
Noi cautam sa demostram ca nu sunt discriminati politic,sau din punct de vedere al asistentei sociale,al educatiei....etc...
Ei totusi ce fac ca sa nu fie discrminati?De ce va ascundeti dupa deget?Nu prea le pasa !
Important e sa aiba ""gura lor ce sa manance" nu ii intereseaza discriminarea cand fura,cand isi invata copii de 4-5 ani sa fure ,sa injure , sa bea , sa fumeze sau ii insoara de la 10 ani !
Eu una nu am auzit tigan sa se plinga ca e discriminat.Poate ar fi bine daca s-ar intampla asta ,ar fi un semn ca vor sa se schimbe.
Au alte obiective .
Mergeti la o primarie in ziua cand se plateste ajutorul social si-i ascultatii!
Noi cautam sa demostram ca nu sunt discriminati politic,sau din punct de vedere al asistentei sociale,al educatiei....etc...
Ei totusi ce fac ca sa nu fie discrminati?De ce va ascundeti dupa deget?Nu prea le pasa !
Important e sa aiba ""gura lor ce sa manance" nu ii intereseaza discriminarea cand fura,cand isi invata copii de 4-5 ani sa fure ,sa injure , sa bea , sa fumeze sau ii insoara de la 10 ani !
Eu una nu am auzit tigan sa se plinga ca e discriminat.Poate ar fi bine daca s-ar intampla asta ,ar fi un semn ca vor sa se schimbe.
Au alte obiective .
Mergeti la o primarie in ziua cand se plateste ajutorul social si-i ascultatii!
Uite 1000 de posturi in unul. Adevarul in cateva propozitii fara cuvinte pompoase sau invarteli dupa deget. ASTA E ADEVARUL SI NIMENI NU IL POATE CONTESTA.
Pe ei ii intereseaza "sa mananca gura lor" da' fara sa munceasca deoarece in neamul lor munca dauneaza grav sanatatii .
@u.b.i.k. "Lasati copii sa vina la mine " - indemna Mantuitorul .In opinia mea marea greseala este ,ca ocoliti problema , si ca un avocat bun , accentuati ceea ce Va pare ca V-ar fi de folos in argumentare .Nimeni , cu scaun la cap , nu poate sustine , ca sunt de condamnat in vreun fel copii . In schimb ,in cazul in care acestia cresc intr-un mediu nociv pentru societate ,avand in vedere natura umana , se "molipsesc" de niste apacaturi inadmisibile pentru majoritate .
Referinta la Anne Frank este cat se poate de eronata . Nu neg suferintele chiar ale unor copii , adolescenti in al doilea razboi mondial , dar referitor la jurnalul Annei Frank,si nu numai , situatia este mai putin aplicabila ,invocabila.Nu sustin eu acest lucru ,ci profesorul universitatii din Lyon, Robert Faurisson ,care are parerea, dupa analiza amanuntita , ca jurnalul este un fals . Pe multe pagini ale jurnalului manuscript apar mentiuni scrise de autoarea cu pixul.Cartea a aparut in limba olandeza in anul 1947 , iar instrumentul de scris respectiv a fost comercializat doar din anul 1951. Faurisson sustine , ca jurnalul nu a fost scris de Anne ,ci de tatal ei , Otto Frank dupa razboi, si contine mai multe " enigme" , care nicicum nu pot fi dezlegate, explicate . Nu doresc , sa intru in amanunte acuma . Cu respect , reamintesc tema originala : daca tiganii sunt discriminati in Europa de Est sau nu ? Parerea mea este in continuare , ca nu ei sunt discriminati , ci ei discrimineaza poporele in cadrul carora traiesc ,prin comportamentul lor indecvat unei societati din secolul XXI .
"Scotland Yard si fortele politienesti romane si-au unit fortele pentru a combate intrelopii romi care fac trafic cu copii in Marea Britanie, unde acestie produc fiecare 100.000 de lire din cersit si furat, relateaza Sunday Express."
Cititi articolul pe 9AM: presa britanica...oare si ei discrimineaza? De ce nu spun...romanii, sau niste europeni, sau niste oameni si spun" romii" ?
"Mergeti la o primarie in ziua cand se plateste ajutorul social si-i ascultatii!": va rog sa dezvoltati subiectul.
Reactii vehemente
handsu
Ce parere aveti despre politica est-europeana (\"expusa\" de Madonna si urmata de reactii vehemente din partea publicului) privind minoritatea roma ? Trebuie ... (vezi toată discuția)