Va propun sa adaugati argumente pentru a o convinge pe Madonna ca in Romania tiganii nu sunt discriminati, argumente pe care le vom trimite dupa ce le vom aduna la un loc, sau le vom trimite asa cum le-am conceput fiecare aici. -daca ne este permis. Politicos, decent si fara patima, va afla ceea ce nu a stiut si cine stie...poate va reveni cu alte sentimente.
@godspeed. cele doua menajere sunt egale insa una (sasoaica) e mai egala decat cealalta (tiganca) deoarece e de notorietate ca: Four legs good! Two legs bad! Cel putin asa ne spune Napoleon si nu avem nici un motiv sa ne indoim de el. N'est-ce pas? Cine se indoieste de adevarul celor spuse de domnul Napoleon ? :tomato:
@godspeed. cele doua menajere sunt egale insa una (sasoaica) e mai egala decat cealalta (tiganca) deoarece e de notorietate ca: Four legs good! Two legs bad! Cel putin asa ne spune Napoleon si nu avem nici un motiv sa ne indoim de el. N'est-ce pas? Cine se indoieste de adevarul celor spuse de domnul Napoleon ? :tomato:
@u.b.i.k, "If Comrade Napoleon says it, it must be right":)) &" we are
all endowed with CERTAIN unalienable rights, Life,Liberty and the pursuit of Happiness"
Raspuns: Categoric, astazi, in Romania nu as accepta sa intre in casa mea nici un fel de menajera, nu discriminez pe nimeni si am mare neincredere in oricine, am avut experiente in firma, chiar cu doamne, iar experientele mele sunt inzecite pentru ca am si povesti ale altora...(furatul cu lucrurile ascunse in cutia postala, la plecare... sau in captuseala jachetei...ne-am indepartat, dar poate ne mai relaxam). Iubesc memoria unui tigan batran, fata gen "L'homme qui rit", ajutorul bunicii mele, vaduva, care venea si facea treaba, castiga o paine si o ajuta la treburi mai grele...din copilaria mea si imaginea curata a unui copil tigan, din primul an in invatamant, caruia ii dadeam note mai mari, de incurajare, pentru ca era atat de bine crescut si de binevoitor. Nu sunt ipocrita, dar daca tot veni vorba, "Qui a bu, boira", sau, poate, adevarul este undeva, la mijloc
Ex: La o fabrica de paine, la interviu, tigan: i se dau relatii in legatura cu munca, salariul, programul, dar el: "Da faina, zahar, ce ne mai dati si noua?"
Reactii vehemente
handsu
Ce parere aveti despre politica est-europeana (\"expusa\" de Madonna si urmata de reactii vehemente din partea publicului) privind minoritatea roma ? Trebuie ... (vezi toată discuția)