avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu pentru crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu pentru crestere copil

sunt insarcinata in 2 luni si sunt angajata de 1 an,dar pe perioada determinata(tin locul unei mamici care este in concediu de crestre copil.Ar trebui sa se intoarca in luna mai).Pot beneficia si eu de acest concediu de crestere copil?:sorry::yes:
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:07, 6 Septembrie 2009
princhindutza,puteti beneficia de indemnizatia de CIC,NUMAI daca indepliniti conditia ca anterior 12 luni sa fi realizat venituri supuse impozitului pe venit,deci atentie referitor la perioada estimata de dvs 1 an

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Lupu Gabriela Lupu Gabriela Din 15.08.2006-15.08.2008 am fost angajata pe perioada determinata . Contabila a intarziat cu actele pentru somaj astfel incat in perioada 15.08.2008 - ... (vezi toată discuția)
Concediul ibilyaandorko ibilyaandorko sint angat contract de munca 4ore sint insarcinate am drept pentru indemnizatia cresterea copilul (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii m1rcea m1rcea Buna ziua, Am si eu cateva nalamuriri. Ideea este urmatoarea: din 2007 am contract de prestari servicii cu o firma pentru servicii de training. Nu ma pricep ... (vezi toată discuția)