avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am primit mai multi bani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am primit mai multi bani

Am fost angajatul unei firme in perioada de proba 2 luni si apoi mi a fost desfacut contractul de munca.
aveam act aditional pentru decontarea transportului dar patronul a refuzat sa mi deconteze transportul pe luna octombrie dupa ce am fost concediat la sfarsitul lunii.O luna mai tarziu am reusit sa merg sa mi fac lichidarea.numai ca am primit o suma mai mare decat trebuia cu 320 lei in plus.acum vor banii inapoi.
Fiind un corect si cinstit as vrea sa returnez banii dar nu pe toti pentru ca patronul imi datora jumatate din suma respectiva pe cheltuielile de transport.as vrea sa stiu cum as putea proceda in cazul de fata si daca cand restitui suma contabvila va trebui sa mi dea o chitanta pe jumatate din suma restituita.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:23, 15 Decembrie 2016
Art. 1522

Punerea în întârziere de către creditor

(1) Debitorul poate fi pus în întârziere fie printr-o notificare scrisă prin care creditorul îi solicită executarea obligaţiei, fie prin cererea de chemare în judecată.

deci.. nu e obligat musai sa va dea in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la slujba in perioada de proba / training irod30 irod30 buna ziua, am si eu o problema in legatura cu un loc de munca sa o iau cu inceputul Este vorba despre o casa de pariuri ce a oferit perioada de training ... (vezi toată discuția)
Restituire suma retur magazin de electrocasnice Mihai1488 Mihai1488 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Pe data de 18.03.2020 am restituit o comanda plasata online intr-un magazin fizic Altex, suma fiind restituita pe loc ... (vezi toată discuția)
Restituire bani primiti gresit! norocel1 norocel1 Buna ziua! Din luna noiembrie primesc bani in plus la alocatie, adica am fost in crestere copil pana la.3 ani ,timp.in care alocatia este de 300 lei , am ... (vezi toată discuția)