avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neplata salariului !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neplata salariului !

Buna seara !
Un scurt istoric ..Domnul x se anagajeaza ca sofer pe tir la o firma mica (unde era si este singurul angajat), firma respectiva are probleme financiare si nu ii mai da salariul pe 3 luni de zile...
Intrebarea mea este ce trebuie sa faca Domnul x sa poata beneficia de somaj in primul rand(am inteles ca nu isi poate baga demisia ca nu mai poate beneficia de somaj dupa aceea)iar in al doilea rand cum isi poate recupera banii !
O precizare ar fii ca contractul de munca la semnat acum 2 ani .
Cel mai recent răspuns: svixer , utilizator 16:05, 3 Septembrie 2009
Aveti dreptate nu m-am exprimat corect ...Are contract de munca semnat de acum 2 ani , ceea ce vroiam sa scriu e faptul ca acum chiar daca nu mai lucreaza la acest domn contractul de munca inca ii" merge "ca sa zic asa , el figureaza in continuare ca angajat la aceasta firma !
Ma pierd in termenii astia...., presupun ca termenul corect era incetarea contractului de munca si nu incheierea !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog un sfat...semnare contract de munca gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ma confrunt si eu cu o situatie ...Am lucrat 3 ani jum la o firma srl. Patronul meu avea 2 firma X si y. Eu eram singura angajata pe firma x, ... (vezi toată discuția)
Conditii somaj papillon papillon Se poate obtine somaj ca urmare a expirarii unui contract de munca pe perioada determinata daca exista contributia de 12 din 24 luni cotizate? Multumesc! (vezi toată discuția)
Somaj valind70 valind70 Daca sunt dat afara din firma din motive neimputabile mie, si nu este disponibilizare colectiva , pot beneficia de salariul compensatoriu (vezi toată discuția)