avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare de drept
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare de drept

As dori sa stiu daca pot solicita reabilitarea de drept,in cazul meu am suferit o condamnare definitiva in anul 1995,privativa de libertate,3 ani de efectuat pentru luare de mita si am fost eliberat conditionat in 1996.Daca se poate si pasii de urmat pentru a-mi sterge cazierul definitiv.Au trecut 15 ani de atunci.Am vazut ca ar fi o hotarare de guvern din 2008 care spune ca dupa 10 ani nu dupa 20 cat era inainte in cazul meu.
Cel mai recent răspuns: ContSters74561 , utilizator 10:56, 4 Septembrie 2009
Va fi in regula cazierul dvs. numai daca instanta comunica urgent la politie , la Serviciul cazier si se efectuiaza mentiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere mentiuni cazier judiciar EmilianL EmilianL Buna ziua, As dori sa va intreb cum decurge radierea mentiunilor din cazier in situatia urmatoare : persoana a fost condamnata la 3 ani inchisoare cu ... (vezi toată discuția)
Am avut condamnare doresc reabilitare. mirix mirix Am fost condamnat in anul 1993 la un 1an si 6 luni inchisoare pt gestiune frauduloasa. Doresc reabilitare. Ce sa fac? (vezi toată discuția)
Cazier judiciar curat crinann crinann Buna seara. am o singura curiozitate, poti avea cazierul curat dupa 5 ani de inchisoare? Va rog, sa,mi raspunde,ti. (vezi toată discuția)