avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... talharie/prostie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

talharie/prostie

acum 1 an an comis-o, asa de iscusit am fost ca am regretat in secunda in care m-am trezit cu poseta femeii in mana( 70 ani), si am incercat sa i-o innapoiez dar era speriata tipa si am fugit pana la un trecator (cu gandul sa i-o dau lui) care m-a lovit si a chemat politia, am fost dus peste 12 ore in fata procurorului, i-am spus ce am scris si aici am recunoscut si regretat si in declaratie si in fata lui si am plecat liber dar s-a inceput urmarirea penala. Azi dupa 1 an am primit citatie ca si inculpat evident. Am vre-o sansa la suspendare? Precizez ca nu am nici un fel de antecedent sau amenda. va multumesc anticipat

partea vatamata nu a vrut sa dea nici declaratie nici sa mearga la politie, dar politistii s-au rugat cu cerul si cu pamantul sa mearga si pana la urma a dat declaratie. M-ar ajuta cu ceva daca as merge cu un tort si niste flori la partea vatamata sa o rog (daca este posibil) sa isi retraga declaratia sau plangerea?
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2009
sergiu2, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 09:45, 6 Septembrie 2009
Are, are...:D dar va fi greu sa gaseasca un avocat care sa vrea sa sustina ceva aiurea daca nu are ceva la baza...
Consider ca este punctul dvs.de vedere.Sunt sigur ca in dosar se afla cu totul altceva,inclusiv declaratia martorului care v-a lovit.Daca incadrarea este pe talharie,cu siguranta nu va fi suspendare,pt.ca instantele de judecata nu pronunta suspendari pt.asemenea fapte.
atunci sa caute la "fumoarul" din incinta judectoriei,
andymaurul a scris:

Consider ca este punctul dvs.de vedere.Sunt sigur ca in dosar se afla cu totul altceva,inclusiv declaratia martorului care v-a lovit.Daca incadrarea este pe talharie,cu siguranta nu va fi suspendare,pt.ca instantele de judecata nu pronunta suspendari pt.asemenea fapte.

Sa stiti ca se poate aplica o pedeapsa cu suspendare in caz de talharie.
Exista cazuri de acest fel.
Dar daca se apara aiurea nu va avea sanse.
Cu astfel de atitudine este greu sa aiba "clementa" in proces.
Oricum, mie mi se pare ca subiectul este artificial si a deviat de la problema de fond...ce suspendare la tilharie...cind deposedezi prin violenta ...:) ai sa fim seriosi...sa ne dam cu parerea pe o situatie concreta,chiar daca userul este ironic in prezentare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie in doi geo4ever@yahoo.com geo4ever@yahoo.com la o altercatie 2 baieti lau batut pe un altul si ia luat suma de 80 de lei si cateva cutii cu petarde.ei akm sunt in prelungirea arestului arestului preventiv ... (vezi toată discuția)
Complice talharie adina.adina adina.adina Buna seara!Va rog daca se poate sa-mi acordati parerea dumneavoastra la urmatoarea problema:3 tineri au batut si furat un taximetrist,ora 22.30 aprox.,in afara ... (vezi toată discuția)
Talharie emyll emyll baiatul meu a furat telefonul unui alt copil din mana si a fugit,mentionez ca nu la lovit pe celalat copil,dar baiatul meu cand ia luat telefonul copilului si ... (vezi toată discuția)