avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mi-am rupt piciorul in market
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mi-am rupt piciorul in market

Buna ziua! Am fost saptamana trecuta intr-un magazin si in dreptul raionului cu produse non-alimentare era o cutie de carton, goala, pe jos pe care am observat-o in ultimul moment. Cand sa pasesc peste ea, am calcat aiurea si mi-am rupt tibia. O clienta din magazin a sunat la ambulanta. Au venit si m-au luat cu targa din magazin, din locul in care mi s-a rupt piciorul. Personalul, inclusiv managerul de magazin, au incercat sa ma ajute, mi-au adus gheata, scaun. La spital mi-au zis ca e fracturata tibia si a 2-a zi m-au operat, punandu-mi o placuta direct pe os, care va fi scoasa la aproximativ 8 luni de la operatie. Timp de 6 saptamani nu am voie sa calc pe picior, urmand apoi recuperarea. Cum credeti ca ar trebui sa procedez? Multumesc anticipat pt raspuns. O zi placuta!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2017
gi-jane2, moderator
@cristinagrad
Culpa principala va apartine in exclusivitate deoarece aveati obligatia sa va asigurati pe unde va deplasati
Este greu de apreciat sansele unei eventuale despagubiri din partea comerciantului
Comerciantul nu are nicio obligatie de a pastra culoarele magazinului libere pt circulatie? Pot fi lasate ambalaje si cutii pe oriunde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumarea produselor în supermarket înainte să fie achitate poate fi considerată furt? am fost amenințat cu poliția din acest motiv, deși am pus produsul înapoi coș după ce l-am desfăcut Valentim.77 Valentim.77 Bună ziua. Zilele trecute am fost pus intr-o situatie putin jenanta. Eram cu sotia si cu copilul la cumparaturi, celui mic i sa facut sete asa ca am deschis o ... (vezi toată discuția)
Bună seara anul trecut fetita mea a trecut printr-un loc nepermis ... Oana irene Oana irene Bună seara anul trecut fetita mea a trecut printr-un loc nepermis si a dat masina peste ea precizez ca circulație era de bara la bara in urma accidentului ... (vezi toată discuția)
Fisa de post lucrator comercial in restaurant Catalinoiu Ana Catalinoiu Ana rog cine are o fisa de post Lucrator Comercial in activitatea unui Restaurant sa o trimita pe email anacatalinoiu@yahoo.com multumesc (vezi toată discuția)