avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu lauzie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu lauzie

buna ziua, as dori sa stiu daca concediul de lauzie este obligatoriu? eu as vrea sa iau in perioada de dupa nastere 4 saptamani concediul meu de odihna pe care nu l-am luat pana acum , nu pe cel de lauzie, este posibil asa? apoi sa ma reintorc la munca dupa 4 saptamani astea,
2. daca iau concediul de lauzie sunt platita? 85la suta? sau cum? va multumesc , nu ma prea pricep si vreau sa inteleg mai bn
Cel mai recent răspuns: lore00 , utilizator 13:43, 5 Septembrie 2009
am mai avut concediu medical, si am aranjat cu medicul indrumator de rezidentiat sa nu trimit concediul ca mi se prelungea pregatirea, ma gandesc sa stabilesc asa si acum , si sa intru in co
1. Mda, e un caz particular si mai deosebit. Aveti dreptate!
2. Cred ca puteti vorbi cu medicul curant al dvs. in legatura cu acordarea concediului de maternitate.
3. Mai asteptati, poate luni, cineva dintre colegii mei, mai "pe faza" cu situatii de acest gen, sa va faca si alte recomandari.
multumesc , da, o sa intreb si medicul, si pe cei de la munca, eventual sa nu fiu nevoita sa ajung la ministerul sanatatii cu cereri, si asteptari, de asta intrebam ce pot face , sa pot termina rezidentiatul fara aceste prelungiri, intreruperi, va multumesc mult pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate 2014 magdama magdama Buna dimineata, Am si eu o mare nelamurire privind concediul de maternitate, iar cei de la resurse umane nu mi-au putut da un raspuns clar. Eu trebuie sa nasc ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului miki980 miki980 Buna ziua, as dori sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1.Sunt angajata din 19.07.2011 si urmeaza sa nasc in jurul datei de 13.09.2012. De cand pot ... (vezi toată discuția)