avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... incetare CIM in timpul CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

incetare CIM in timpul CCC

Buna ziua!
va solicit o opinie avizata legata de urmatoarea speta:
Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in luna martie 2017. Doresc insa sa reincep activitatea profesionala la un nou loc de munca si sa aplic si pentru stimulent de insertie. Care sunt pasii legali pe care trebuie sa ii urmez in aceasta situatie, pentru a incheia corect si CIM incheiat cu "vechea" firma, contract care acum e suspendat, pentru a putea aplica in timp util si pentru obtinerea stimulentului de insertie.
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: IrinaIasigean , utilizator 12:05, 25 Ianuarie 2017
Totul este clar acum. Va multumesc!
Buna ziua! revin cu o intrebare legata de speta de mai sus. In cazul in care vechiul angajator refuza sa semneze cererea de incetare a CIM cu acordul partilor, cum se procedeaza?

Precizez ca voi reincepe activitatea la noul loc de munca de la 1 februarie. Data la care si noul contract de munca va trebui inregistrat in Revisal. Este posibil acest lucru, daca vechiul contract este suspendat?

Va depuneti demisia , daca nu accepta cererea de incetare a c.i.m. cu acordul partilor.

Se poate inregistra un nou c.i.m. in REVISAL, chiar daca vechiul c.i.m. este suspendat sau activ.
Am inteles. Va multumesc pentru clarificare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare la alt loc de munca in timpul ccc FloryannaB FloryannaB Sunt in concediul pentru cresterea copilului si as dori sa ma angajez la un alt loc de munca. Cum trebuie sa procedez ? Solicit incetarea suspendarii CIM si ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca după ccc Lianabogdan Lianabogdan Buna ziua! As vrea sa ma ajutati si sfătuiți cu privire la un aspect. Sunt in CCC. Pe data de 11 august 2017 trebuie sa ma întorc la serviciu. Ideea este ... (vezi toată discuția)
Pot obtine stimulentul de insertie? gabriellafk gabriellafk Buna ziua, sunt in CCC (de doi ani) pana pe 13.05.2014 si am mai multe neclaritati. Tatal copilului va intra in CCC pentru o luna de pe 17.02.14 iar eu ma voi ... (vezi toată discuția)