avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotia a plecat de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotia a plecat de acasa

Va salut!Am si eu o intrebare,sotia mea a plecat de acasa motivand ca se duce cu fetita cea mai mica de 3 ani la un control medical,fetita are astm,si nu s.a mai intors,am incercat sa o sun nu raspunde,am trimis mesaje,a raspuns tot prin sms si a spus ca nu se mai intoarce acasa deoarece a gasit pe altcineva,mentionez ca suntem casatoriti de 17 ani si avem impreuna 4 copii,pot obtine custodia copiilor?ce trebuie sa fac in acest caz?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:26, 17 Ianuarie 2017
Dumneavoastra intocmiti in scris plangerea si cereti nr de inregistrare.
Agentul sef are obligatia sa va inregistreze plangerea si sa ii dea curs.
Daca nu vrea sa o inregistreze ii spuneti ca o veti depune la Inspectoratul judetean de politie si veti prezenta si faptul ca la postul local de politie nu s-a dorit inregistrarea plangerii.
In plangere descrieti desfasurarea evenimentelor si intentia sotiei de parasire a tarii cu sau fara minor, lipsa de comunicare din partea acesteia.
In plangere mentionati si nr de telefon al sotiei si eventual locatia unde s-ar afla cu minorul pentru a putea fi contactata de catre organele de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui minor din tara fara acordul unuia din parinti elena_81 elena_81 Buna ziua, Ce solutii legale are un tata in cazul in care mama copilului a iesit cu minorul din tara ,fara acordul său? Mentionez ca inainte de a pleca , ... (vezi toată discuția)
Exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ? tudor85 tudor85 Buna ziua. In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un ... (vezi toată discuția)
Plangere - mama fugita de acasa cu copilul minor ramona_s ramona_s Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: mama a plecat de acasa cu un alt barbat, luand si copilul minor cu ea (plecata de ... (vezi toată discuția)