avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot sa-mi construesc singur casa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot sa-mi construesc singur casa?

Buna ziua,sotu meu se pricepe la constructie,e un al doile job,desi nu are autorizatie,vrem sa ne construim o casa,intrebare mea e daca,lege imi da voie?
Cel mai recent răspuns: flory84 , utilizator 12:42, 8 Septembrie 2009
Da stiu ca sunt n acte de facut, si dureaza pana se aproba insa ,eu am crezut cai va trebui sotului autorizatie de constructor,va multumesc mult
Normal, de ce sa mai platiti o firma daca aveti priceperea si forta de munca necesara?doar sa fitit in regula cu toate actele , sa aveti si proiect de executie .Spor la lucru si sa aveti o casa durabila.
pe langa autorizatiile insirate de colegii mei va trebuie si un proiect intocmit de un arhitect,pentru a respecta detaliile.
succes!
Oricum, fara certificat de urbanism, proiect si avizele solicitate prin certificatul de urbanism nu puteti obtine autorizatie de constructie. Si numai dupa ce aveti autorizatia de constructie va puteti apuca de lucru. In caz contrar, riscati sa fiti amendati de cei de la inspectia de stat in constructii.
Spor la munca ....si o casa cat mai frumoasa.
va multumesc mult.:)

Alte discuții în legătură

Pasi ptr construirea unei case ContSters87904 ContSters87904 Sunt sigura ca de acest subiect s-au lovit foarte multi dintre noi, ar fi bine sa stim cu totii, care ar fi pasii dupa achizitia unui teren ptr construirea ... (vezi toată discuția)
Prelungirea termenului de executie a unui contract 1971 1971 am un contract de executie lucrari a carui termen de executie a fost depasit. depasirea s-a facut datorita faptului ca beneficiarul lucrarii nu mi-a pus la ... (vezi toată discuția)
Ordinul de incepere a lucrarilor donigao donigao Buna ziua, Unde gasesc in legislatia aplicabila achizitiilor publice obligativitatea autoritatii contractante de a emite dupa incheierea contractului, ... (vezi toată discuția)