avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatii de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatii de locatari

De 14 ani , aproximativ, blocul in care locuiesc nu mai face parte din nici o asociatie de locatari ,am ramas cu o datorie de 140 RON la vechea asociatie (14 ani in urma) , am nevoie de o adeverinta ca nu am datorii la aceasta asociatie, am fost aceasta asociatie si am constatat ca acum am in jur de 1400RON de plata, trebuie sa mentionez ca nu am primit nici o notificare despre aceasta datorie, nici nu stiam ca exista. Ce pot sa fac in aceasta situatie, exista o modalitate de a sterge sau de a recalcula aceasta datorie...?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:28, 31 Ianuarie 2017
Solicitati sa va dea modul de calcul al penalitatilor si temeiul aplicarii penalitatilor (hotararea adunarii generale) ptr a va lamuri.
Am solicitat Administratorului sa-mi dea un act sau altceva care sa ma lamureasca despre datorie si penalități dar am fost refuzat categoric, argumentând ca nu fac parte din asociatie si ca i-mi dă chitanța doar când plătesc datoria integral .
Solicitati clarificari presedintelui privind penalitatile si modul de calcul.

Cine va cere adeverinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie catre administratorul de bloc cioflea cioflea Buna ziua Am o problema legata de cheltuielileere restante la intretinere (gunoi si apa rece) de pe vremea vechiului administrator care nu a incasat ... (vezi toată discuția)
Penalizari care apar dupa 3ani tutu? tutu? In data de 22.11.2006 am cumparat un apartament,care nu avea datorii.Asociatia de proprietari a afisat la 22.01.2010, penalitati in valoare de 1200lei ... (vezi toată discuția)
Cum preluam debitele scarii la desprinderea din vechea asociatie de proprietari flory_a42 flory_a42 Dupa constituirea asociatiei de proprietari la nivelul scarii,judecatoria acordand personalitate juridica asociatiei,care este procedura corecta de desprindere ... (vezi toată discuția)