avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... decizie de excludere din partid a curtii de onoare si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

decizie de excludere din partid a curtii de onoare si arbitraj

este de la sine inteles ca decizia de excludere din partid va fi mentinuta si confirmata de curtea de onoare si arbitraj, desi nu sunt motive temeinice de excludere,nici nu au fost mentionate in citatie. In acest caz ma pot adresa judecatoriei?
Cel mai recent răspuns: pamfil valeru , utilizator 19:36, 12 Noiembrie 2009
Multumesc mult pt. raspuns.Voi reveni cu noutati despre felul cum vor evolua lucrurile.
Curtea de Onoare si Arbitraj a partidului,care,in opinia mea,nu este altceva decat o unealta a sefilor de partid,de a scapa,chipurile in mod democratic de membrii incomozi.Fara a respecta etapele,privnd citarea la termenele de judecata,stabilite in chiar ziua in care s-a primit citatia,fara a se respecta dreptul la aparare,Curtea a trimis catre Consiliul Local,o comunicare prin care face cunoscut faptul ca s-a retras sprijinul politic si nominalizeaza supleantul.Unde pot depune plangere la decizia Curtii?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie excludere partid- competenta materiala solutionare contestatie Cabinet Individual de Avocat Pana George Cabinet Individual de Avocat Pana George carei instante ii apartine in fond competenta materiala de judecare a unei contestatii la decizia unui partid privitoare la excluderea unui membru din acest ... (vezi toată discuția)
Excludere consilier local Romică Stoica Romică Stoica Care este prevederea legislativa care stipuleaza ca acel consilier local ce este exclus din partid este exclus si din functia de consilier loca? (vezi toată discuția)
Contencios sentinta definitiva si irevocabila adeina adeina am obtinut sentinta definitiva si irevocabila cu privire la validare/invalidare consilier local.O mana de binevoitori ar dori excluderea din partid tocmai ... (vezi toată discuția)