avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea imobilului pentru cei fara asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea imobilului pentru cei fara asociatie de proprietari

Buna ziua,

Am o problema cu "seful de scara" (scara unde locuiesc nu este arondata la asociatie), imi cere copie dupa buletinul meu si al sotiei + dupa certificatele de nastere ale copiilor. Am nevoie sa stiu daca este legala aceasta solicitare din partea lui tinand cont de confidentialitatea actelor personale si de faptul ca el este sef de scara cu numele.

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 1 Februarie 2017
alex2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:31, 6 Februarie 2017
alex2017 a scris:
cum pot desfiinta aceasta practica ilegala

Veniti cu o propunere. Cum propuneti dumneavoastra sa va administrati consumul de apa? Poate aveti o solutie mai buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil alyioana alyioana Buna ziua.\"Seful de scara\" s-a mutat, sotul fiind ales de catre locatari noul \"sef de scara\", primind Cartea de Imobil.Aceasta nu a fost actualizata de ... (vezi toată discuția)
Buna seara,rog frumos sa imi raspundeti la intrebarea mea.m a ... Sturzu.lory@yahoo.com Sturzu.lory@yahoo.com Buna seara,rog frumos sa imi raspundeti la intrebarea mea.M a chemat d.l politist la sectie pentruo reclamatie de catre d.l presedinte a asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Are dreptul administratorul sa detina copie a actului de identitate al unui chirias? Allyne3 Allyne3 as vrea si eu sa stiu in baza carui act normativ are dreptul administratorul sa detina copie a actului de identitate al unui chirias (vezi toată discuția)