avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Raport si bilant de lichidare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Raport si bilant de lichidare

Buna ziua!
Am o firma de 1 an, care nu a avut activitate (totul este pe zero). Am inceput procedurile de lichidare si radiere. Nu am lichidator. Pana acum am facut totul singura. Va rog foarte mult sa ma indrumati cine sau cum pot sa fac raportul de lichidare si bilantul de lichidare. Ce reprezinta acest raport de lichidare? Exista formular ?
Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 22:39, 27 Septembrie 2016
De cine anume este semnat Raportul de stingere a activului si pasivului: de expertul care l-a intocmit si contrasemnat de asociati (toti?) sau administratori? Data trecuta cand am depus la ORC actele pt dizolvarea voluntara a unui SRL mi s-a cerut ca acest Raport sa fie contrasemnat de.... (asociati/admin) - pt ca era semnat doar de expertul contabil. Sunt aproape convinsa ca de asociati, dar doresc sa primesc o confirmare in acest sens.
Multumesc!
legalmgm a scris:


In concluzie, prin hotarare de Adunare Generala sau de Asociat Unic, trebuie sa numiti un practician in insoventa care sa intocmeasca si sa semneze legal toate documentele din procedura de lichidare voluntara.

Cu stima
Practician in Insolventa Eugen MARCOV


Am citit din curiozitate toate postarile dumitale din topic. Dupa ce esti prins cu mata-n sac, mai semnezi si "profesionist...bla bla bla". Practicienii in insolventa sunt si ei pe lista celor care practica o profesie liberala. Un principiu fundamental in aceste profesii este sfatuirea clientului intr-un mod cinstit (pe romaneste) adica complet, corect documentat si oportun. La fel de incorect va tratati clientii si la cabinet? Si mai ales tot asa ii atrageti? Prin dezinformare? Ar trebui sa va stergeti postarile si sa va fie rusine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Radiere firma help! bialuca1978 bialuca1978 Am o mare rugaminte daca ma puteti ajuta Problema mea este in felul urmator: am o firma a carei activitate este suspendata incepand cu ianuarie 2008. Am depus ... (vezi toată discuția)
Radiere - termen de 30 de zile de la publicare in m.o.? ota ota Spuneti-mi va rog, daca Hotararea de lichidare a fost publicata in M.O. in data de 4 martie a.c. pot depune actele pentru radiere in data de 2 mai a.c. Va ... (vezi toată discuția)