In final nu ramane decat sa ne clarifice @georgetteivonna care este nemultumirea!
Am mai pus intrebarea si o repet
proprietarii de la etajul 1 nu ar avea nimic de comentat daca usa nu ar fi blocata. @georgetteivonna, ce parere aveti?
Eu am inteles, poate gresit, ca nemultumirea vizeaza plata pentru intretinerea unui echipament functional. Adica ar fi de acord cu plata dar sa poata avea acces in caz de necesitate.
Nu inteleg decizia conducerii asociatiei de blocare a usii si impotrivirea pentru deblocarea ei.
Daca se merge pe principiul ca nu platesc energia ptr lift ar trebui sa blocheze si usa de la parter?
Ar mai fi o de clarificat o chestiune de principiu, daca scutirea de la plata energiei el. ptr lift se aproba prin hotarare a adunarii generale, blocarea usii de la lift trebuie aprobata tot prin hot AG?
Pentru ca in cazul in care nu exista o hotarare a AG ptr blocarea usii cred ca este vorba de un abuz al CEx.
Poate afla @georgetteivonna care este temeiul legal al blocarii usii (cine a decis in ce baza legala) si ne informeaza si pe noi.
PS: Si la noi sunt scutiti de la plata energiei de la lift cei de la parter si et 1, toti contribuie la intretinerea liftului iar la et 1 nu este blocata usa!:)