Locuiesc la etajul 1 si de trei ani de zile de cand locuiesc in acest bloc, usile lifturilor de la etajul 1 sunt blocate. Lunar, platesc taxa de service, reparatiile necesare, ISCIR-ul si tot ce este necesar functionarii liftului desi eu nu il pot folosi. Nu platesc energia electrica necesara functionarii liftului. Administratia si comitetul executiv al asociatiei refuza sa puna in discutia adunarii generale scoaterea in totalitate a contributiilor banesti pentru lift pentru cei care locuiesc la parter si etajul 1 si care au semnat o cerere in acest sens. Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut oficial pentru reglementarea situatiei ! Va multumesc .
Parerea mea este ca persoanele de la et 1 nu folosesc liftul decat in situatii extreme si din motive medicale.
Cum transporti o persoana cu infarct pana la ambulanta, o pui in patura si chemi doi vecini mai bine facuti?
Din acest motiv sustin ca usa nu trebuie sa fie blocata.
Asta este si parerea mea, dar ia de te intelege cu ceilalti sanatosi.
Eu am cerut sa se deblocheze usa si la noi din cauza a doi batrani, unul in carje si altul care abia isi trage sufletul urcand 2 trepte. Face un sfert de ora urcand scarile la et.1.
Ei bine, nu s-a vrut pe motiv ca trebuie sa plateasca in plus vreo 3.50 lei.
Eu insami am fost in situatia de a fi transportata in scaunul cu rotile la ambulanta. Chiar ma intrebam cum m-ar fi luat asistentii de pe salvare pe sus, daca as fi stat la et.1. Asa, mai bine ca locuiesc mai sus unde ajunge liftul.
trimiteti o cerere cu confirmare de primire, prin posta, in care solicitati sa va motiveze de ce au ales sa blocheze usa de acces in lift de la etajul 1, iar daca acest lucru a fost stabilit intr-o adunare generala, de comun acord cu vecinii dumneavoastra de palier, sa va spuna de ce vi se mai taxeaza serviciul. in plus solicitati returnarea taxei de utilizare a liftului de la data blocarii si pana in prezent.
@limbaromana,
Cu parere de rau, nu stiti despre ce vorbiti!
Nu intelegeti ca aceasta optiune (usa blocata la lift, etajul 1), este a proprietarilor?
La noi in bloc, pana anul trecut, usa de la etajul 1 a fost blocata, mai mult, in contractul de mentenanta cu firma era mentionat clar: ascensor cu 10 statii (in mod normal liftul are 11 statii. Ei, cum proprietarii de la etajul 1 au mai imbatranit, mai au probleme de sanatate, au venit la asociatie si au solicitat deblocarea usii. Stiti ce achita in plus? 2,50 lei/pers. - la doua luni!
Intelegeti aspectul ? Cui sa trimiti ...o cerere cu confirmare de primire, prin posta... Pai noi la asociatie ce facem, dam cu var pe-acolo?
Apoi, atentie ce scrie @elga50, mai sus. De comentat putem, insa sa stim despre ce comentam, da?
succes!
Plata lift
persi
Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje la etajul 1, dar este blocat liftul la acest etaj , insa administratorul ne obliga sa platim lunar suma de 12 lei. ... (vezi toată discuția)