avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor !!!! cum scap de Presedintele de asociatie ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor !!!! cum scap de Presedintele de asociatie ?

Sunt administrator la o asociatie de proprietari din jud. Arges. Cum pot scapa de 'Presedinta' de asociatie din urmatoarele motive :
- nu este corecta in ceea ce face; una zice si alta face; ma ameninta tot timpul; nu mai recunoaste ce a vorbit; jigneste oamenii si ii ameninta , etc.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 14 Septembrie 2009
@adriantot
Pai nu asa...... dumneaei este administratora si asta vrea sa ramana. Solutia la problema ridicata este cum scapa de presedinta, pentru ca motivele invocate sunt intr-adevar foarte grave.
Una din solutii ar fi sa-i dea drumul din mana, dar intrebarea e cine pe cine tine-n mana? sau e ca-n "luati-l de pe mine ca-l omor....!!!!"?
decit sa lucreze cu o persoana duplicitara, alunecoasa, mai bine lipsa.
in adunarea generala extraordinara, convocata pe baza celor 20% semnaturi, isi poate spune pasurile si se poate decide ... schimbarea presedintei duplicitare sau demisia administratorei, pentru ca este clar ca nu se poate lucra in aceste conditii.
- nu este corecta in ceea ce face; una zice si alta face; ma ameninta tot timpul; nu mai recunoaste ce a vorbit; jigneste oamenii si ii ameninta , etc.
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2009
ContSters61266, utilizator
Opinia lui adriantot este cea corecta.
Aveti 2 variante pentru a "scapa" de "Presedinta":
1 - va dati demisia - pentru ca sunteti angajat al Asociatiei si nu aleasa prin hotarare AG
2 - daca sunteti si proprietar in blocul respectiv inititati demersurile intrunirii AG pentru inlocuirea acesteia. Daca nu sunteti nu va ramane decat varianta 1! :)
De-a lungul vietii si eu am fost in situatia de a nu ma intelege cu seful direct si motivele erau cam cele aratate in topic.... Faza a fost ca seful direct avea si el un sef mai mare caruia m-am plans. Desi aveam o fisa a postului pe care trebuia sa o respect, a fost obligat sa-mi traseze si alte sarcini prin Caietul de dispozitii... Ce sa va mai povestesc? Seful este sef si in sant. Este absolut necesara colaborarea in ambele sensuri. Altfel iti gaseste orice motiv sa te tachineze sau si mai rau sa te sanctioneze. Urat lucru, mai ales ca presedintele dvs. este femeie... Colegii de forum v-at dat unele variante. Mai vorbiti si cu ceilalti membri ai com. ex. si poate ajungeti la un compromis. Oricum, dispozitiile de mare importanta pe care vi le traseaza, este bine sa vi le de-a in scris (sau cu martori), astfel incat, cel putin sa-si aduca aminte ce-a zis... Este nevoie de multa rabdare...
Sfatos ca-ntotdeauna!!!!! :) Numai ca domnisoara n-a mai revenit sa ne spuna cu ce o persecuta presedinta de care vrea "sa scape".

Alte discuții în legătură

Puci in asociatie Costica33 Costica33 Am fost anuntat acum de un membru al gruparii ostile mie din bloc ca joi va avea loc o adunare generala de alegeri si ca eu am fost demis in urma semnaturilor ... (vezi toată discuția)
Renuntare functie presedinte razvanzan razvanzan Buna seara.Cum sa scap de functia de presedinte?Mentionez am facut sedinta de asociatie cu locatarii dar nimeni nu vrea functia .Am ramas in continuare ... (vezi toată discuția)
Alegerea membrilor comitetului executiv Costica33 Costica33 Acum o luna de zile am fost ales in comitetul de bloc impreuna cu un cenzor, s-a semnat proces verbal la AG. Acum cateva zile presedintele a convocat adunare ... (vezi toată discuția)