avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident cu victima
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident cu victima

Buna ziua,
Ieri pe drumul pana acasa am oprit pe sosea pentru ca mergeau pe partea carosabila 3 fete, una dintre ele s-a intors si s-a urcat pe masina dupa care a alunecat si s-a lovit la un genunchi. Pe moment am vrut sa o ajut si aceasta mi-a spus ca nu necesita ajutor, ca nu va depune plnagere la politie impotriva mea. M-am oferit sa o duc la medic si sa discut cu parintii ei dar ea a refuzat categoric. Astazi m-am trezit chemata la politie pentru ca domnisoara a depus plangere. Spuneti-mi si mie ce se va intampla in acest sens? Sau ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2017
andracristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Qubik , utilizator 20:24, 1 Martie 2017
Contactul dintre victima si masina s-a produs in timp ce masina era oprita sau in miscare?
masina era in miscare, dar viteza era redusa, aproape de oprire. Trebuia sa opresc pentru ca aveam in fata un obstacol, pe portiunea de drum pe care mergeam se lucreaza.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2017
andracristina, utilizator
Vi se va deschide dosar peenal pt părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.
Buna seara. Expertiza tehnica va spune ce s-a intamplat. Urmele lasate de victima pe caroseria autovehiculului dvs, procesul verbal de cercetare la fata locului si schita locului accidentului intocmita de politie arata ce s-a intamplat. Daca in urma cercetarii penale se va constata ca vina ii apartine in exclusivitate victimei nu aveti de ce sa va faceti griji.Ponderea insa in astfel de cazuri o dau rapoartele de expertiza la care dvs aveti dreptul la expert consilier. Numai bine!
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2017
dracugol00, utilizator
O sa ti se ancheteze cazul de un politist de la Politia Rutiera (circa 1,5 ani), dupa care va ajunge dosarul la un procuror, care va ancheta dosarul inca circa 1,5 ani, iar in 3 ani vei fi informata ca ai NUP. Daca procurorul trimite dosarul in instanta, va mai dura inca 1-2 ani, dupa care vei primi sentinta de 3 ani cu suspendare (daca nu mai ai si alte fapte penale in trecut si neprescrise). Daca ai predat permisul, poti sa iti faci abonament la liniile de transport in comun si taxi, pentru intreaga perioada cat va dura cercetarea dosarului.

Alte discuții în legătură

Accident cu sima2009 sima2009 pe 26.03.09 am fost implicat intr-un accident pe calea rahova in dreptul OMV. in accident a fost impliat un pieton care a fost diagnosticat cu o contuzie la ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere. daniela_gabriela daniela_gabriela ma numesc mihaela si am o mare problema.in data de 25.04.2008 ma deplasam pe soseaua colentina din bucuresti si la un moment dat m-am trezit cu doua ... (vezi toată discuția)
Retinere permis conducere basu radu basu radu Buna ziua! In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)