avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lege ANRE 2017 - obligatie montare racord nou la gaz
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lege ANRE 2017 - obligatie montare racord nou la gaz

Buna ziua, Exista vreo lege noua sau ordiin prin care suntem obligati sa punem racord nou asa cum informeaza recent lumea cei de la gaze? Nu gasesc nimic pe internet referitor la asta. Trebuie sa aflu rapid.
Mersi
Cel mai recent răspuns: Samio , utilizator 14:21, 8 Martie 2017
Eu stiu ca este vorba despre montarea de senzori in aceste noi instructiuni ANRE, nu de racorduri flexibile....
In cele din urma, dupa indelungi cautari, inteleg doar ca trebuie sa ne supunem unor reglementari noi, ordine, legi sau ce sunt. Poate vor aparea si pe net. Cand se baga constrangerea ca ramai fara gaz, n-ai de ales sau ca platesti amenda. O fi mai bine cu aragaz electric sau partial electric?
Senzori in special pentru cei care au termopane. Racordurile daca sunt vechi necesita inlocuire. Cele noi au garantie 5 ani. La 2 ani se face verificarea.
Cred ca cei cu termopane au nevoie neaparat de senzori. Se gasesc pe net informatiile referitoare la acest aspect. Am inteles ca e mai 'ok' daca la bucatarie sunt geamuri de lemn.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racord gaze flexibil tereau tereau Bună ziua. Care este temeiul legal pentru înlocuirea racordului de gaze între conducta de gaz și aragaz, la 2 ani, cu ocazia verificării periodice ... (vezi toată discuția)
Asociația de proprietari ne-a notificat că ne întrerupe gazul dacă nu ne branșăm la noua instalație, cu motivul că la cea veche nu se mai face revizia tehnică. este real acest motiv? aida200 aida200 Am fost notificați de asociația de proprietari că ne vor tăia gazele la apartamentele care nu ne vom branșa la noua instalație.In asociație au ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc - pot fi obligat sa montez detector de gaze in bucatarie? daca refuz, mi se pot taia gazele? ContSters437822 ContSters437822 Multumesc pentru raspunsurile la prima mea intrebare. Revin deoarece mai am o problema ... Acum administratia doreste sa ne monteze obligatoriu detectoare de ... (vezi toată discuția)