avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces penal

buna ziua ,am si eu o intrebare. intr-un proces penal cu mai multi inculpati audierea inculpatului in stare de arest se poate face in lipsa celorlalti coinculpati .mentionez ca inculpatul arestat doreste acest lucru pentru aflarea adevarului.va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 19:54, 13 Septembrie 2009
E posibil sa fie audiat separat , in etapa judecatii , audierea inculpatilor impreuna comporta si aceasta exceptie.
Insa trebuie sa existe motive temeinice.
Ultima modificare: Duminică, 13 Septembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea art 320 in cazul unui proces cu mai multi inculpati unulaltul unulaltul Buna ziua, am urmatorul caz pentru care v-as fi recunoscator daca ati putea sa dati o lamurire: Caz de inselaciune in conventii art. 215 alin. 1,2,3 si 5 ... (vezi toată discuția)
Schimbare marturie viorelv viorelv Dacă un martor omite anumite afirmatii în timpul audierii în cursul judecății, afirmații pe care le-a făcut în cursul urmăririi penale, poate fi ... (vezi toată discuția)
Dobandirea calitatii de inculpat,inaintea administrarii probatoriului mary6 mary6 Buna ziua.In 2014 in baza mai multor plangeri penale,se dispune inceperea urmaririi penale pentru infractiunea de amenintare.In anul 2015 se pune in miscare ... (vezi toată discuția)