Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti punctul dvs. de vedere cu privire la urmatoarea speta:
Intr-un litigiu de munca avand ca obiect contestatie decizie de concediere, recl. fiind un fost angajat a formulat cerere de chemare in judecata, solicitand anularea deciziei de concediere, repunerea pe functie si plata salariilor de care ar fi beneficiat daca era angajat. Recl a primit la disponibilizare si 6 salarii compensatorii. societatea parata a formulat aparari si o cerere reconventionala (separat de intampinare) prin care a a solicitat ca in cazul anularii deciziei de concediere, recl. sa fie obligat la restituirea salariilor compensatorii. Acesta cerere reconventionala a fost respinsa de catre instanta de fond. In apel societatea poate solicita obligarea recl. la restituirea celor 6 salarii? Actiunea recl. a fost admisa in parte, adica s-a dispus reintegrarea pe functie si salariile aferente pana la reintegrare
Am castigat!
danamatea
am castigat in prima instanta anularea deciziei de concediere,plata salariilor curente si reintegrarea.Mi-au respins daunele morale si cheltuielile de ... (vezi toată discuția)