avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare SRL

Suntem doi asociati (sot si sotie) la un SRL si am vrea sa-l inchidem sau sa-l vindem.Cine ne poate da sugestii am vrea sa stim ce ar fi mai rapid, usor si ieftin dintre cele doua idei si ce pasi ar trebui urmati in fiecare caz. Multumim.
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 16:33, 25 Noiembrie 2007

As vrea sa lichidez o societate care nu a avut activitatea niciodata si pe care sunt asociat unic si administrator unic.
cum as putea sa fac?
multimesc pt respunsuri dvs.
Cel mai rapid mod sa "scapati" de o societate, este sa o vindeti.
Mult succes!
Daca nu reusiti ceea ce vi s-a sugerat (cesionarea) puteti hotara dizolvarea societatii. Decizia de dizolvare se inscrie in Reg. Com si se publica in M. Of. Aceta este primul pas... Societatea trebuie sa fie apoi lichidata si radiata din Reg. Com. Va trebuie un lichidator (pe care eventual sa-l numiti prin chiar hot de dizolvare) . De restul se ocupa el...
Dizolvarea dureaza f mult...... cca 3 luni de zile, asa ca ma gandesc ca nu o sa optati ptr aceasta varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar pentru societati cu activitate zero iulidiv iulidiv Buna ziua - am o societate care nu mai are activitate din 2004 si vreau sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a nu plati impozit forfetar si ce tarife se ... (vezi toată discuția)
Radiere din registrul comertului dietmarkrutsch dietmarkrutsch Un SRL cu asociat unic se poate radia din Reg Com la hotararea asociatului? Speta concreta este ca pe parcursul activitatii firmei asociatul a tot creditat ... (vezi toată discuția)
Lichidare din oficiu andyor andyor Buna ziua, La un moment dat am fost asociat unic intr-o societate, la un moment at am adus un asociat, iar la o peroada mi-am cesionat toate partile ... (vezi toată discuția)