Sunt divortata de aproximativ 4 ani ,parasind domiciliul de fapt d l 6 luni de la nasterea fetei(disparitie totala mai exact),tatal fetei a platit pensie alimentara d 10 ori in acest timp ,nu a platit taxele de divort care i s-au impus ,in 4 ani d zile a vazut de 5 ori,a fost plecat si in strainatate,cand il suni de pensie vorbeste urat ,nu i s-a facut ancheta sociala ,nu a cerut la divort drept de a vedea fata,in nici un caz nu a participat la educatia fetei iar eu am decis sa ii ofer o viata si o educatie in strainatate o data cu mutarea mea dupa casatorie in strainatate.Ce as putea face? Mentionez ca a facut inchisoare dupa spusele lui sau doar a fost pretext al disparitiei,nu-mi doresc in nici un caz un tata care nu are educatie (8 clase) cu puscarie sa fie exemplu pentru fata mea.
Daca le stiam pe toate nu mai intrebam ,dar cand te duci la avocati si fiecare iti spune alta varianta si alti bani,ce faci?? Te conformezi cu orice? La procesul de divort altceva mi s-a spus altceva s-a facut,si ca si cum nu era de ajuns cautam fostul sot cautam si avocata pentru ca nici de ea nu dadeam.