avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare legala? ilegala?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare legala? ilegala?

Buna ziua!

Mi-am achizitionat de curand un apartament in care vreau sa-mi montez o centrala termica din mai multe motive: in iarna asteptam un copil, facturile marite, eliminarea riscului de a ramane fara caldura si apa calda in mijlocul iernii. Problema care o intampin este urmatoarea: am completat cererile catre asociatia de locatari (cu semnaturile a peste 80% din locatari) dar administratorul acesteia refuza sa-mi semneze deoarece un singur locatar de pe scara se opune. Furnizorul de energie termica nu-mi accepta cererea deoarece nu este semnata si stampilata de reprezentantul asociatiei de proprietari. Mentionez ca peste 50% din locatarii blocului au montata centrala deja pentru care au primit aprobare din partea administratorului... Ce ma sfatuiti sa fac? Ce risc in cazul unei debransari ilegale? Pe langa amenda voi fi obligat sa ma rebransez sau doar sa ma pun in legalitate?
Cel mai recent răspuns: marioos , utilizator 10:45, 24 Septembrie 2009
O fi meritul lui Mazare ! Mie-mi place de acest om de afaceri care parca stie ce vrea nu numai pentru el dar si pentru constanteni, indiferent de partidele prin care activeaza.
Multumesc pentru sfat! Cred ca asa voi face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la instalarea unei centrale termice de apartament dahole dahole Buna seara, va rog sa imi spuneti daca la instalarea unei centrale termice de apartament este nevoie de acordul vecinilor directi. am depus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Debransare toamna-iarna vsu vsu Buna ziua! La noi in bloc a aparut o situatie interesanta. 3 vecini s-au gindit ca vor sa monteze centrala termica si sa se debranseze de la RADET. Au ... (vezi toată discuția)
Centrala termica bucurestinr3 bucurestinr3 Buna ziua, Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament. Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)