Buna ziua.am si eu o problema...am un copil in varsta de 7 luni...mama copilului imi interzice sa mai am contact cu el...el fiind la mama lui.pers cu care am un copil vrea sa ma decada din drepturi pt k eu am facut niste amenintari mai demult motivul fiind la fel ca nu ma lasa sa-l vad.de cate ori ajung la poarta sa vad baiatul cheama politia...ea imi spune ca am interdictie sa ma mai apropii de ei.chiar daca ii aduc ceva copilului nu primeste nimic din partea mea.va rog sa-mi spuneti ce as putea sa fac ca sa vad copilul si sa nu ma decada din drepturi pt niste prostii.va multumesc
Clar mama va incerca sa va descurajeze insa cu un avocet nu ar trebui sa va fie greu sa obtineti un program de vizita bun pe care sa il extindeti pe parcursul anilor.
Succes!
Domnul When tocmai cum ati spun in mesajul anterior.mama copilului la lasat in grija mea de cand avea 3 luni ea fiind plecata in alta tara pana cand copilul a facut 5 luni...nu la mai alaptat de la doua luni...si daca nu o sa.mi pot lua copilul macar cateva cateva ore acasa...ce o sa fac?o sa stau acolo si toti or sa se uite urat pe mine ca am venit la copilul meu
Deci copilul nu e alaptat, puteti obtine program singur cu el cateva ore.Nu ar trebui sa fie absolut nici o problema.
Insa asa cum v-am spus, trimiteti mail mamei si incercati sa o ajutati pentru copil.
Stimate when, e adevarat ca un copil nu mai e alaptat la toate mesele. La fel de adevarat e ca nu exista inca o rutina perfecta la aceasta varsta si ca un sugar nu mananca, diversificat sau la san, cand bate gongul! Tot atat de adevarat e ca mesele le ia inca la uninterval aproximati de 4 ore si ca uneori poate manca la 3 ore distanta, alteori la 4 si ca exista mese la care, desi diversificata alimentatia, sugarul poate "cere" completarea mesei la san.
Dar ce sa ne intereseze binele si drepturile copilului, cand mai bine ne intereseaza drepturile tatalui, nu?
Cat priveste faptul ca un sugar de 7 luni poate fi lasat cu bona si asta e adevarat.Poate fi dus si la cresa, poate fi si intarcat, iar odata intarcat poate merge si la cresa saptamanala. Intrebarea e care dintre variante i-ar fi mai prielnica copilului, nu parintelui.
Sa stiti ca sunt state in care in mod surprinzator pentru dvs dar si tatii au concediu de ingrijire al copilului. Oricum daca tatal doreste sa aiba un program cu copilul la un an, 2, 3 ani nu e bine ca e prea mic copilul sa stea fara mama, dupa care surprinzator nici la 4 ani nu poate fi un program cu tatal fara prezenta mamei ca uite nu e obisnuit copilul. Dupa care daca la 5 ani ajunge copilul sa refuze sa plece cu tata singur pentru ca prin "grija" mamei nu s-a format o legatura normala parinte-copil, ei da, tot tatal este de vina cumva ca nu a reusit sa-si formeze acea legatura.