avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Am condus un tractor neavând categoria C sau Tr și am fost prins de politie facandu-mi dosar penal. În perioada aceea eram în școala pentru obținerea categorie C,eu deținând doar categoria B. Dosarul a ajuns la parchet și mi-a venit citație acasă. Menționez ca am avut o suspendare pentru furt care sa încheiat în decembrie dar eu fapta cu tractorul am savarsit-o în iulie fiind în timpul serviciului . Ce mi se poate întâmpla??
V-am spus ca daca erati in termenul de incercare, ajungeti la puscarie in cazul unei noi condamnari.
Deci nu am nici o soluție de scăpare??
Eu v-am spus sa va aparati in faza de urmarire penala ca sa aveti sanse sa scapati de condamnare.
Nu sunteti fara sanse dar este foarte dificila situatia in care va aflati.

Pe legea veche instanta v-ar fi putut condamna dupa parerea mea la o amenda administrativa dar pe legea noua nu se mai poate si de aceea daca sunteti trimis in judecata situatia va deveni dramatica...
Ba da, o solutiie de neurmarire/netrimitere in judecata in faza de UP sau achitarea in faza de judecata.
Deci eu am primit luni rechizitoriu,ce pot sa mai fac în situația de fata ???

Alte discuții în legătură

2 dosare conducere fara permis Daniel.G Daniel.G Buna am 2 dosare pentru conducere fara permis an judete diferite la primul dosar am primit 2 ani suspendare ma intreb ca la al 2 lea oare o sa primesc ... (vezi toată discuția)
Lege punere in circulatie a unui tractor Marius232 Marius232 Legea privind punerea în circulație a unui tractor pe drumurile publice este intrata în vigoare ? (vezi toată discuția)
Repetarea in decurs de 11 luni a unei fapte penale cristinei cristinei buna ziua domilor am o intrebare care ma framanta sper sa aveti timp si pentru mine pentru ca sunt disperat in urma cu 9-10 luni am fost prins circuland cu ... (vezi toată discuția)