avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Am condus un tractor neavând categoria C sau Tr și am fost prins de politie facandu-mi dosar penal. În perioada aceea eram în școala pentru obținerea categorie C,eu deținând doar categoria B. Dosarul a ajuns la parchet și mi-a venit citație acasă. Menționez ca am avut o suspendare pentru furt care sa încheiat în decembrie dar eu fapta cu tractorul am savarsit-o în iulie fiind în timpul serviciului . Ce mi se poate întâmpla??
Costel74 a scris:

Ba da,dar ma refeream ca pana sa fiu prins nu am mai făcut nimic


Este suficient, ati savarsit o infractiune in timpul termenului de incercare, daca veti fi condamant, mergeti la puscarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 dosare conducere fara permis Daniel.G Daniel.G Buna am 2 dosare pentru conducere fara permis an judete diferite la primul dosar am primit 2 ani suspendare ma intreb ca la al 2 lea oare o sa primesc ... (vezi toată discuția)
Lege punere in circulatie a unui tractor Marius232 Marius232 Legea privind punerea în circulație a unui tractor pe drumurile publice este intrata în vigoare ? (vezi toată discuția)
Repetarea in decurs de 11 luni a unei fapte penale cristinei cristinei buna ziua domilor am o intrebare care ma framanta sper sa aveti timp si pentru mine pentru ca sunt disperat in urma cu 9-10 luni am fost prins circuland cu ... (vezi toată discuția)