Bănuind ca soția ma înşeală i-am instalat un program de înregistrare și urmărire pe telefon ( factura de telefon este pe soacra cu toate celelalte servicii internet, televiziune, și locuim toti împreună).
Intr-o luna jumătate bănuielile s-au confirmat, ea înșelandu-ma cu un coleg de serviciu de al ei.
Inițial nu a recunoscut dar după ce am pus inregistrarea a recunoscut.
Înregistrarea a ascultat-o și soacră-mea dar doar începutul discuției dintre cei doi.
Acum ma amenință cu plângere penală ca eu vreau divorț și vreau și custodia copilului minor.
Care sunt repercursiunile asupra mea?
ok. Daca userul va pati acest lucru, si se va lasa cu rechizitoriu, o sa-l invat sa ceara o exceptie de neconstitutionalitate ptr alinierea violarii corespondentei electronice la cea prin posta.
Mulțumesc tuturor ptr. sfaturi. Și eu doresc un divorț rapid și de comun acord, având custodie comuna. Dar....
,,D-na " este foarte nervoasa ca am prins-o și se lauda peste tot ca ma aranjează, ma lasă fără serviciu și ma ,,trimite la puscarie" chiar ca,,ii sta în cap sa ma omoare, se gândește și la asta" (astea sunt cuvintele ei)
Îmi cer scuze ca insist pe aceasta temă . Sunt foarte debusolat.
Ce alte infracțiuni ar mai fi conexe la aceasta?
Exista un termen de depunerea plângerii?