Poate veți reuși prin consens cu socrul să lămuriți problema. Eu cred că primăria a încurajat și a participat la aceste abuzuri, și, prin urmare, tot primăria ar trebui să repare lucrurile, să vă susțină. O ultimă cale ar fi instanța, desigur, unde puteți chema și primăria.
Angajatii primariei inventeaza tot felul de scuze,ba ca atunci cand s_au depus cererile nu au observat ca nu.este proprietarul,ba ca nu au stiut ca eu nu sunt in relatii bune cu socrul,bineintele,in.scris au refuzat sa imi spuna aceste lucruri,doar verbal. Astazi am.fost din nou iar doamna de la secretariat mi_a spus clar ca este vina mea,ca fiind ruda ,ei nu au stiut ca nu suntem.in relatii bune si ca ar fi trebuit sa vin sa anunt ca eu sunt certata cu aceasta persoana. Din cate stiu,cererea ptr autorizatie se completeaza de proprietar sau imputernicit,nicidecum gradul de rudenie tine loc de imputernicire. Mentionez ca dupa obtinerea autorizatiei,acest domn a prezentat la primarie tot dumnealui un contract de comodat gratuit semnat tot de el ..de care eu nu aveam.habar.. toate aceste lucruri sunt actiuni clare de incalcare a drepturilor mele.
Solicitati numai in scris raspunsuri deoarece primaria e obligata sa va raspunda tot in scris in termen de 30 de zile .
La orice cereti temeiul legal , consultati un avocat .
E o zicala care spune asa :nu cati ochi ,casti punga ! deci primaria e buna de plata in cazul unui proces .
Consultati un avocat ,eventul angajati unul (daca va permiteti) si pe acela nu poate sa-l intoarca doamna de la secretariat si daca insista a doua zi e secretara in propria ograda .
Exact asta si am facut,am facut si cate doua cereri la care dumnealor se sustrag de la raspunsul scris. Am silicitat si am.asteptat 30 zile sa imi dea copii la toate actele in ceea ce priveste spatiul in care socrul functiona si dupa 30 zile surpriza ,ma duc si imi comunica verbal ca nu imi pot elibera nici o copie,deoarece pe acel spatiu este proprietar socrul meu. Va dati seama cata indrazneala! Cand am.amenintat ca ma duc sa sesizez organele competente ..mi_au spus sa vin a doua zi ca imi vor da,copiile. Copiile,pentru ca originalele erau eliberate socrului meu. Si_a insusit rolul de proprietar,apoi si rolul de comodant si comodatar. Si doamna secretara imi.zice ca ei doar primesc actele,nu ii intereseaza cine le depune. Este neglijenta in serviciu si abuz in functie,parerea mea,si sprijinirea infractorului.. am consultat un.avocat si mi_a spus ca negresit voi avea castig de cauza,doar ca speram sa rezolv pe cale amiabila si primaria sa indrepte greselile. Dar se pare din atitudinea dumnealor ca nu va fi posibil.
V-am scris in particular dar vad ca nu ati luat aminte ; incerc sa nu mai tocesc nervii .