avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Unde vand executorii
Discuție deschisă în Executare silită

Unde vand executorii

As dori sa stiu unde vand executorii judecatoresti bunurile din casele oamenilor? Ma refer la mobile, aparatura electrocasnica, tablouri, covoare? Tot ce confisca ei in numele unei executari silite.
Multumesc.

Va rog raspuns de la cineva care cunoaste subiectul.
Dacă imobilul are chiriași, se va popri fructul adică chiria lunară plătită de chiriași proprietarului, și nu vor fi scoase la licitație bunurile de uz casnic ale chiriașilor.
Dacă sunt folosite de chiriași, sunt bunuri de uz casnic, legea nu poate face discriminare.
Avocata mea spunea ca majoritatea executorilor nu se baga la bunuri din casa pentru ca e tiganie... dar cica sunt si unii care iau pana si lenjeria intima si mileurile din case. Hahhaha. Asta asa, ca poanta, sa mai radem.. desi e reala treaba.
De regula, licitatiile se desfasoara la locul unde se afla bunurile, sau la sediul executorului.
Presupun ca asta va interesa de fapt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita asupra bunurilor Angelsy Angelsy Am divortat de fostul sot, la notar si am facut o intelegere, prin care ma angajam sa-l despagubesc cu o anumita suma de bani. I-am dat o parte din bani in ... (vezi toată discuția)
Executor judecătoresc Maricris28 Maricris28 Se poate ca trei persoane sa fie executate silit pentru suma de 4000 euro cătreo persoana fizica ?daca două din aceste persoane nu au venituri sau bunuri ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa imi fie excutate silit bunurile Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Familia mea m-a imprumutat cu multi bani si acum ne aflam in situatia in care e posibil ca bunurile mele (din casa, mobile si ce mai e intr-o ... (vezi toată discuția)