avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mai concret
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mai concret

Este vorba despre actualul prieten ,al fostei mele prietene.Care ma urmărit împreună cu aceasta și profitând de neatenția mea acesta,ma-lavit repetat cu pumnii. Primesc amenințări de la acestea, prin intermediul prietenilor comuni. Lucru pe care până în momentul acesta nu l-am luat în considerare. Ce pot face sa previn o repetare a acestei întâmplări.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:13, 10 Martie 2017
Chiar daca nu aveti semne aveti dreptul de a face plangere.

Mai este vorba si de amenintari dar intrebarea este cum le veti dovedi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva unui avocat luticus luticus Avocatul partii adverse administreaza in instanta in scris un probatoriu care nu corespunde realitatii cu scopul de a obtine o sentinta favorabila. Partea care ... (vezi toată discuția)
Cum se formuleaza o plangere penala? olteanu ana olteanu ana da stiu ca trebuie sa fac o plangere la politie dar as vrea sa fie formulata corect, de aceea am apelat de dumneavoastra.as dori un model daca se poate.:(( (vezi toată discuția)
Promovare o noua plingere penala tobescu tobescu Buna ziua, am nevoie de citeva sfaturi va rog : sora mea a facut o plingere la Parchet impotriva unei persoane, la care m-a asociat si pe mine, eu nu am ... (vezi toată discuția)