avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamatii patron Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamatii patron Germania

Unde pot sa ma adresez cand lucrez in germania la negru si nu mi-am primit banii de 3 luni
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 16 Februarie 2024
La tol

Radu1986 a scris:

Unde pot sa ma adresez cand lucrez in germania la negru si nu mi-am primit banii de 3 luni

Ce putem face dacă angajatorul nu plătește salariul?
[ link extern ]
Bună ziua sunt în germania din data de 23 mai și lucrez fără amendulg și cârd bancar și ne scoate forțat la muncă la duble și dacă nu ieșim ne dă amenda și dacă zicem ceva ne scoate în drum fără bani de drum și nimic și care au zile lucrate și pleacă pleacă dar nu mai le dă bani și care rămân tot nu le dă bani la firma aceasta lucrează șoferi băuți duc oameni la muncă noaptea și merg băuți și drogați să ducă oameni la muncă cazările d-un 350 de euro pe lună ne sclaveste la muncă dormim 2 ore pe noapte și noaptea lucrăm și ziua .
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Iunie 2022
Utz56, utilizator
Am venit în Germania la muncă prin un anunț ne-a promis multe am lucrat luna iulie 125 de ore pe luna august am 135 de ore ne-a plasat la muncă la un romîn cu firmă germană acest romîn cu firmă germană ia băgat banii în cont și cel ce ne-a angajat a Fugit în România pe data de 16 August
Contractul de munca cu cine l-ati semnat cu o societate din Germania sau din tara?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 August 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Contract de munca in germania Make timi Make timi Am lucrau la o firma din germania ,si ma mintit seful ca am contract de munca , defapt am aflat ca nu am. (vezi toată discuția)
Munca la negru in germania cristinutza02 cristinutza02 Buna ziua, Numele meu este Cristina, doresc sa fiu indrumata ce masuri sa luam asupra unei pers. care nu a dorit sa ne faca contract de munca.Sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Reclamatie daadi04 daadi04 Buna ziua, Unde/cum se poate depune o sesizare privind o firma din Germania (patron roman) ce lucreaza cu oameni fara contract semnat, 244 ore pe luna, ... (vezi toată discuția)