avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamatii patron Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamatii patron Germania

Unde pot sa ma adresez cand lucrez in germania la negru si nu mi-am primit banii de 3 luni
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 16 Februarie 2024
Nu am primit salariul
De la ce angajator, din ce tara?
De la ce angajator, din ce tara?
Bună ziua .am nevoie de ajutor .am locuit în cazarea firmei la care am lucrat 2 luni și acum în afara de 360 chiria au mai oprit 400 pentru cheltuieli nejustificate
Si nedumerirea care este ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in germania Make timi Make timi Am lucrau la o firma din germania ,si ma mintit seful ca am contract de munca , defapt am aflat ca nu am. (vezi toată discuția)
Munca la negru in germania cristinutza02 cristinutza02 Buna ziua, Numele meu este Cristina, doresc sa fiu indrumata ce masuri sa luam asupra unei pers. care nu a dorit sa ne faca contract de munca.Sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Reclamatie daadi04 daadi04 Buna ziua, Unde/cum se poate depune o sesizare privind o firma din Germania (patron roman) ce lucreaza cu oameni fara contract semnat, 244 ore pe luna, ... (vezi toată discuția)