Cu ocazia vanzarii unei garsoniere (martie 2017), am avut nevoie de Adeverinta de la Asociatie. Adeverinta a fost eliberata doar cu conditia achitarii unei sume de cca 600 lei, reprezentand penalitati pentru perioada 2006-2015. Cand am solicitat modul de calcul, mi s-a permis sa fotografiez cateva hartii (procent aplicat 0,1%). Am fost nevoit sa achit si aceasta suma, avand in vedere nevoia urgneta de adeverinta. Dat fiind faptul ca aceste sume nu au fost niciodata afisate (am copii la cateva tabele afisate din 2012, 2017), nu am fost instiintat niciodata de existenta acestora, (la emiterea chitantei pentru plata intretinerii, daca ramanea vreo suma restanta se trecea pe spatele chitantei, dar era strict din suma trecuta in tabelul afisat - intretinere, fara penalitati), va rog sa imi raspundeti daca am sanse sa recuperez aceasta suma si cui ar trebui sa ma adresez. Sunt convins ca acei bani vor intra in buzunarul administratorei. Mentionez ca am avut intarzieri la plata intretinerii, plateam mai multe luni odata, insa niciodata nu am fost avertizat ca se calculeaza penalitati; daca as fi stiut ca se calculeaza aceste penalitati, as fi achitat lunar. Va multumesc
Penalizarile se pun in stanga totalului general si nu dupa.
Penalizari 0 insemna clar penalizari 0.
Solicitati toate listele de plata din perioada ptr care ati platit penalizarile iar daca nu apar in liste puteti solicita restituirea banilor.
Penalitati intretinere
dm16
Buna ziua!
Situatia sta in felul urmator: Parintii mei au penalitati la intretinere in valoare de 11000+ ron. Mama nu mai munceste de cativa ani si asa s-a ... (vezi toată discuția)