avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Test paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Test paternitate

Copilul are 2 ani.Ca să fie recunoscut de tata,mi- a zis că vrea să-i facă testul de paternitate.Cat costa testul de paternitate? Este un test standard,sau eu pot alege un test mai ieftin?
Cel mai recent răspuns: An6ra46 , utilizator 08:11, 18 Martie 2017
In primul rand, DGASPC are interes sa reuneasca copilul cu familia si prioritate au rudele. Nu are copilul bunici sau unchi/matusi care sa il ia in plasament? De ce e nevoie de un tata care nu si-l doreste? Sau de un test ADN? Si acum o intrebare mai delicata, daca Statul considera ca nu puteti fi in preajma propriului copil, cum puteti fi invatatoare si in preajma copiilor altora? Ceva nu mi se pare in regula aici!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test paternitate Magda 2018 Magda 2018 Buna ziua!Am un copilas de un an si ju.matate.Tatal vopilului vrea test ADN si imi cere sa l chem in instanta pt paternitate.Toate acele costuri(cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil ContSters248762 ContSters248762 buna ziua, am si eu o problema si as dori un sfat in urma cu aproape 4 ani am avut o relatie cu o fata nu ne intelegeam mai deloc,ne intalneam destul de rar si ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii user369 user369 In tara noastra sunt 2 centre de testare ADN, cel de la Bucuresti la institul Mina Minovici si in Brasov la clinica privata Medo,din cate am inteles este ... (vezi toată discuția)