Vecinii de deasupra mea fac zgomot in mod constant si inainte si dupa ora 22.
Zgomotele sunt cauzate de tarairea unor obiecte pe podea (probabil scaune prin bucatarie/baie sau vreo usa la care s-au lasat balamalele si se freaca de podea), aruncarea/scaparea a diverse obiecte pe podea, vorbit tare sau foarte tare, dusuri dupa ora 23, mersul prin casa foarte apasat care se aude ca niste duduieli la mine.
Recent le-am lasat un biletel in usa in care i-am rugat sa inceapa sa respecte orele de liniste si sa evite chestiile enumerate mai sus.
Peste 2 zile am gasit biletelul in usa la mine, fara nici un fel de raspuns (nici macar un "scuze", "ne pare rau" sau "incercam"), doar cu o urma de talpa de pantof. Nu am vrut sa intepretez in mod negativ asta (biletelul putea sa fi cazut pe jos si cineva sa-l fi calcat din greseala).
Cert este ca zgomotele nu au incetat. Toata povestea asta se intampla de luni bune si a devenit insuportabila.
Nu am apelat la politia comunitara pt ca zgomotele sunt relativ scurte ca durata (probabil doua, trei secunde, cateodata si mai lung), se repeta cam la 10-15-20 minute si nu cred ca se aud si la alti vecini.
Nu cred ca as putea sa chem politia si sa-i tin pe domnii respectivi sa astepte 10-20 min pentru un zgomot de 2-3 secunde, pana mai taraie vecinii un scaun sau mai arunca ceva pe podea.
Ce solutii as avea in aceste conditii?