avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinii de deasupra fac zgomot in mod constant dupa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinii de deasupra fac zgomot in mod constant dupa ora 22

Buna ziua,

Vecinii de deasupra mea fac zgomot in mod constant si inainte si dupa ora 22.
Zgomotele sunt cauzate de tarairea unor obiecte pe podea (probabil scaune prin bucatarie/baie sau vreo usa la care s-au lasat balamalele si se freaca de podea), aruncarea/scaparea a diverse obiecte pe podea, vorbit tare sau foarte tare, dusuri dupa ora 23, mersul prin casa foarte apasat care se aude ca niste duduieli la mine.

Recent le-am lasat un biletel in usa in care i-am rugat sa inceapa sa respecte orele de liniste si sa evite chestiile enumerate mai sus.

Peste 2 zile am gasit biletelul in usa la mine, fara nici un fel de raspuns (nici macar un "scuze", "ne pare rau" sau "incercam"), doar cu o urma de talpa de pantof. Nu am vrut sa intepretez in mod negativ asta (biletelul putea sa fi cazut pe jos si cineva sa-l fi calcat din greseala).

Cert este ca zgomotele nu au incetat. Toata povestea asta se intampla de luni bune si a devenit insuportabila.

Nu am apelat la politia comunitara pt ca zgomotele sunt relativ scurte ca durata (probabil doua, trei secunde, cateodata si mai lung), se repeta cam la 10-15-20 minute si nu cred ca se aud si la alti vecini.

Nu cred ca as putea sa chem politia si sa-i tin pe domnii respectivi sa astepte 10-20 min pentru un zgomot de 2-3 secunde, pana mai taraie vecinii un scaun sau mai arunca ceva pe podea.
Ce solutii as avea in aceste conditii?

Va multumesc,
Bogdan
Cel mai recent răspuns: bog_danC , utilizator 16:03, 21 Martie 2017
Multumesc pt recomandare.

Am sa incerc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjat in timpul noptii de partidele de sex ale vecinului de la etajul inferior tasya tasya Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie oarecum comica, dar nu prea. Stau intr-un apartament inchiriat, la etajul 1. La parter locuieste un cuplu cam de 30 ... (vezi toată discuția)
Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat ... knight knight Anul trecut sub apartamentul meu (care este inchiriat) s-a mutat o familie. Barbatul a chemat politia de nenumarate ori la chiriasii mei si politia a constatat ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin bloc dummegans dummegans Buna, am o intrebare legata de masurile legale pe care le pot lua in urmatoarea situatie: locuiesc singura in chirie intr-un bloc la etajul trei. Sunt ... (vezi toată discuția)