sunt angajata la o firma din 1997 in 2008 firma ma detaseaza la o alta firma aceasta obligandu-se sa imi plateasca salariul si contributiile .In 2009 iunie mucitori intra in conflict de munca si angajatorul le suspenda contractele pe perioada grevei ,eu nu am contractul suspendat ,din iunie nu exista stat de plata si taxele la somaj sunt neplatite di 01/01/2008 .Firma la care sunt angajata are dosar depus la tribunal pentru insolventa.Administratorul vrea sa ma disponibilizeze sa nu raman cu contract pe perioada falimentului si sa imi i-au dreptul de somaj.Oare am dreptul daca cotizatia nu o am platita din 2008?avand doar contract de munca de 12ani cu firma?
astept raspuns urgent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc ! Procedura a fost inceputa dosarul a fost depus la Tribunal urmeaza a fi pronuntat falimentul si sa se numeasca administratorul judiciar .Avocata vrea sa imi incheie contractul de munca sa nu imi blocheze cartea de munca pe perioada falimentului zicand ca nu am deptul sa ma angajez in aceasta perioada pana nu se incheie acesta
Va rog sa ne explicati: Cu ce data ati fost detasata? Am inteles bine: firma care v-a detasat a intrat in procedura de faliment? Dar firma la care ati fost detasata? Care a fost motivatia pentru care nu au intocmit state de plata din luna iunie?
am fost detasata din 05/2008 pana in /06/2009 .Statele trebuia sa aiba firma la care sunt angajata .Datorita situatiei financiare a fost in imposibilitate de a plati firma de contabilitate care se ocupa .
De ce trebuia ca statele sa fie la firma care v-a detasat? Firma la care ati fost detasata va intocmesc statele de plata, va salarizeaza si va platesc contributiile. De fapt, cine v-a salarizat, firma la care sunteti angajata, sau firma la care ati fost detasata?
din luna in care a avut loc detasarea statele au fost intocmite de fima care ma preluat din iunie terminandu-se contractul de detasare am revenit la firma angajatoare aceasta nu a intocmit state
Detasare
marcucarolina
Buna ziua,
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurg in cazul unei detasari ?
Salariatul are dreptul la o compensatie de 50 %din salariul de baza daca ... (vezi toată discuția)