Pensia mea de invaliditate gr 3 este de 520 roni , intrebarea este , daca ANAF ul poate pune poprire pe acest venit din cont si care i procedura in situatia in care nu ridica poprirea ,voi fi nevoita sa ridic pensia de la ghiseul Bancii sau ei sunt obligati sa ridice poprirea. ? Pensionatii de boala se incadreaza la cpc 728 la punctul 1 sau 3 Va multumesc.
Conform pricedurii fiscale si a legii 207/2015 Dracusorii de la AFP- ANAF mi au stins toate datoriile,,era nu.mai o suma mica de vreo 50000 de lei si au dispus ridicarea popririii de pe toate conturile.Nu le am dat nici macar un fir de ata dar unde i lege nu i tocmeala.Va doresc numai bine la toti care aveti datorii ,sarbatori Pascale fericite si sa nu uitati veniti cu legea si n au ce face camatarii de la banci si anaf asta i camatarie si hotie in toata regula ce fac ei numai ca nu tine cu oricine !!!
Pentru cei interesati va anunt cu bucurie ca ,in cursul zilei de azi mi a aparut un sold frumos de 4,50 lei pe contul de pensie ,deci mi a fost ridicata poprirea de pe cont si mi au restituit cei 6 lei probabil 1,50 ceva comision Ajut pe oricine cu placere daca este intr o situatie similara cu a mea,pentru ca, va spun drept daca de 7 ani daca n as fi pe forum sa citesc despre experientele altora precis ca ma jumuleau toti ca pe o gisca.
Proprie cont bancar
SzJakab
Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)